Ozlemisak 18 haftalığım plesenta önde dedi doktorum covid olduğum için sormadım ne demek diye önde olması normal mi
SahraKubra Ozlemisak Normal değil canım benim de öyle bir problemim var o yüzden pazartesi günü zorunlu sezaryene gireceğim… Normal doğum tehlikeli 37. Hafta dolmadan sezeryane alınabilirsin
aysnrsvs Ozlemisak 21 . Haftada gittiğim bir doktor da beni aşırı endiselendirmisti rahim ağzını kapatmamisti 27+4 kontrole gittim yukarı çıkmış sıkıntı yok dedi doktor erken haftaniz çıkar inşallah sizinde
HGulsah Ozlemisak benimde aşagıda 24.haftam çıkmamıs yukarı zaten zorunlu sezeryanım ama sanırım kanama ve erken doğum riski oluyor duyduklarıma göre
Gizemmihra Ozlemisak benimkide önde demişti o haftalarda baya araştırma yapmıştım sadece hareketlerini az hissediyorsun böyle çok canın yanmıyor aslında daha iyi birde yüzünü hiç göstermedi yandan görebıldık
Aysenur98 Bende bugün muayneye gittim 12+2 günlüğüm benimde plasentam ondeymis ama dr kotu birşey demedi herseyin normal olduğunu söyledi gelişimi de iyiymiş hatta şuan 16 cm boy sizce nasıl normal mi ☺️
aysnrsvs Ozlemisak evet sorun ama yukarı çıkma ihtimali de var benim ayrıntılı ultrason da doktor bana söylemedi ama raporunda bile yaziyor önde olduğu şuan 28 haftamdayim yukarıda duruyor iki gün önce gösterdi doktor
Ozlemisak aysnrsvs plesenta anterior ön duvarda demek plesenta previa aşağıda demek benim bildiğim plesenta previa sorun
bebeliannegeldi Ozlemisak normal doğuma engel olan bir şey. Ama 25.haftadan sonra yukarı çıkabiliyormuş. Bende de vardı. 27.haftada detaylı ultrason yaptırırken yukarı çıktığını öğrendim.
TubaDMR4 Ozlemisak benimde plesentam önde tek sıkıntı ultrasonda bebeği göremiyoruz onun dışında bi sıkıntı yok altta olursa normal doğum açısından sorun yaratıyor ama önde olması sorun diilmiş
swetty_18 Ozlemisak benımde gebelikte plesantam öndeydi canım bebege bı zararı yok sadece hareketlerını daha gec hissettim ve bebeğim yüzünü göremedik. 39+0 da da doğum yaptım. suan oglum 1 haftalık için rahat olsun