eylulummmm Kızlar ikili tarama testi yaptırmayan var mı doktorum teklif etti ama ben kabul etmedim sonuçta ne olursa olsun doğurmak istiyorum inşallah sağlıklıdır belki kötü şeyler duyup gebeligimi kotu geçirmek etkilenmek istemiyorum
Mysaa eylulummmm ben genetik yaptırdım ama ikili yaptırmayıp herseye kabulum diyorsanız detaylıyı muhakkak yaptırın serim sadece
Elif5561 eylulummmm ben de yaptırmadım detaylıyı yaptırdım çok şükür bi sorun çıkmadı 12. Haftada sadece ense kalınlığına baktır bence🤗
yasemin_- eylulummmm sizinle aynı düşüncede olduğumuz için bende yaptırmadım doktorumda anlayışla karşıladı. Eger ufacık kötü birsey derse etkilenirdim bunu bildiğim için gerek duymadım sonuc ne olursa olsun kabulümüz ve sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Merveaslan0651_ Tebrik edyrm Vala doğru karar ben o hataya dustm smdi 5 ay nasıl gecircem bilmyrm duaya rabbim e sigindm🤲
eylulummmm @Merveaslan0651_ Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç canını sıkma Rabbim bilir herşeyin en iyisini dua et bol bol
Merveaslan0651_ eylulummmm Amiiiin cümlemiz sağlıkla kavuşalım yavrularimiza ins canm bnm 2.gebeliim ikili tarama hangi akla hizmet yaptrdm bilmyrm ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği herseyi normal hiç bi sknti yok ama gel gelelim ikili tarama risk sınırda ckti hiç bise yapmdm detaylıca grxm Allah a guvendm sigindm ins sağlıkla kavuşcm
eylulummmm @Elif5561 kalın çıkınca yine sıkıntıya giricem ama çözümü olsa haklisiniz da yinede dusuneyim :)
eylulummmm @Elif5561 cinsiyet partisi yapcaktim daha belli olmaz diye doktoruma söylemedim oda erkege benziyo dedi ben nasıl gapcam simdi cinsiyet partisi eşime diyorum sakın kimseye söylemek yok haberimiz yokmuş gibi yapalım ben istiyorum diyorum ama hayırlısı erkege benziyo dedi dönmezse size ne demişlerdi ;)
Elif5561 eylulummmm bana da erkeğe benziyor dedi 16. Haftamda kesin erkek dedi şuan 26. Haftadayız oğluşumla 🤗
eylulummmm @Elif5561 dönmez o zaman bende ilk çocuğum erkek olsun isterdim hep sağlıklı olması daha önemli tabi kız hissediyodum erkeğe benziyo dedi atsam bakarmisn anlarmian senin bebeğe benziyo mu yapi olarak
Elif5561 eylulummmm ya ben hiç anlamam ki öyle yapıdan felan ama genelde erkek dediyse dönmüyor pipi çıkıntısını kesin gördüyse tabi😅