mirage333 Ceybaba benimki donmuş 5. Gün embriyosu idi. Bebeğin ölçüsüne göre belirledi doktor. Son adet tarihi mantiklı degil. Çünkü benim yumurta toplama islemim adetin 12. Günü yapilmistı, ama transfer 7 ay sonra adetin 23. Günü yapıldı. Ama eğer taze transfer ise son adetten hesaplanması doğru bence.
Cemoss46 Gizemmmmmmkync valla bilmiyorum zaten test verince doktorum tebrikler 4 haftalık hamilesin dedi transferden sonra
Tupbebekile benim doktorumda donmuş olunca transfer tarihinden itibaren taze olunca adet tarihinden itibaren hesaplıyor. Tazede ortalama 16 günde yumurta büyüyor 5 gun bekleme sonra transfer. Dondurulmusta ortalama 11 12 gunde rahim kalinlasiyor öyle transfer ediyor ikisinide farklı hesaplandı ve son adet tarihiyle aralarında 1 hafta fark çıkıyor belkide daha fazla ama en güzel sonuç ultrasyon
Minik_Mucizemmm_13 Tomrishatun bu kadar kaba davranmak zorunda değilsiniz bilmiyor olabilir ayni durumu siz yaşasaydıniz ne yapardınız çok merak ettim çocuk tedavisi gören bütün kadınlar çok hasastir yaşayan ancak insanı halden anlar ;))
Tomrishatun Minik_Mucizemmm_13 aynı durumdayım fazla abartıyorsunuz kurtaj kimyasal tup bebek hepsi başımdan geçti peki sen kaç denedin??
Tomrishatun Minik_Mucizemmm_13 ee ne olmuş hepimiz başına gelen şeyler ben geçmişe bakmıyorum geleceğe bakıyorum ve tedavisi için en iyi profesörlere gidiyorum
Villanelle Son adet tarihi de, kaçıncı gün embriyosu olduğu da, transfer tarihi de önemli. Hepsi ile bir hesaplama yapılıyor
Minik_Mucizemmm_13 Tomrishatun tamam konuyu kapatalım tatsızlık olmasın rabbim en kısa sürede sizide sevindirsin 🙏🏻 bu arada doktor doç.olsun prf olsun uzm olsun doktor doktordur bende op Dr gidiyom O zman inşallah herşey gönlünüzce olsun
Seymaa30 Ceybaba Bütün gebelikler son adet tarihine göre hesaplanıyor CNm 40 haftayı baz alabilmek için mesela tarama testlerinde bebeğin ölçümlerine göre hesaplıyo Haftası benim 3 gün farkediyor çok büyük bir fark olmuyor aralarında
Tomrishatun Minik_Mucizemmm_13 doktor çok önemliymiş ben onu gördüm sanki gittiğim profesör hemen tup bebek demedi oncelik altta yatanları düzenliyor ve gereksiz saçma sapan sozler yada tahliller istemiyor bazen iyi doktor bulmak zordur nerdese şehir dışına gidecektim şükür bulduk bunu
Minik_Mucizemmm_13 Tomrishatun iyi çok şükür canım inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın seni en yakın zamnda sevindirsin inşallah 🙏🏻❤️
Minik_Mucizemmm_13 Tomrishatun doğru doktor bulmak çok zor bende yeni doktor değiştim şuan op. Dr yanına gidiyorum bütün tetkikleri yaptı eşimin sprem tahlilini baksa doktor istemedi bu istedi rabbim emeğimizi boşa çıkarmasin 🌺🤲🏻
gigi Gizemmmmmmkync Doktorum Furkan Kayabaşoğlu İstanbul asla böyle birşey mümkün değil dedi. Doktorunuzu değiştirin bence . Başka bir dr gidin size ne soracak öğrenelim bizde. Ben konuşmuyorum bilim konuşuyor!!!
Gizemmmmmmkync gigi valla çok komiksiniz ya. O zaman siz öyle hesaplayın ben böyle devam. Hakan yaralı doktor kim hiç duymadınız sanırım. Dünyada bilime yön veren 100 Türk hekimden birisi. Ben doktoruma güveniyorum dediği şekilde hesaplıyoruz ve ultrason da da ayni çıkıyor Bebek ölçümü. Siz o şekilde hesaplamaya devam edin iyi günler
gigi Gizemmmmmmkync komik ??? Sizinle ilgili tek kelime yazmadım! Doktorunuz yeterince iyi olsaydı duyardım emin olun .