Ceybaba Arkadaşlar yarın kan tahlili verip gebe olup olmadığımı öğreneceğim. Eğer gebeysem nasıl hesaplanıyor acaba.
mrs-nobody Ceybaba dr un bana dediği transfer günü konulan embriyo yaklasık 2haftalık sayılıyor. 12gün sonra kan testi verdiğimizde pozitifse 4haftalık oluyormuş gebelik
Gizemmmmmmkync Ceybaba canım herkes son adet tarihine göre demiş ama dondurulmuş embriyo transferi ise son adetine göre hesaplanmıyor transfer edilen günden 15 gün öncesinden itibaren hesaplanıyor.
Tomrishatun Gizemmmmmmkync allahim açıklama yapmissinizda transferden 15 gun once zaten adet günüdür allahim yarabbim
Cemoss46 Gizemmmmmmkync ben 15 ekimde opu oldum donduruldu 4 ocakta transferim oldu 17 aralık son adet tarihim ve son adet tarihimden hesaplandı öyle bişey demedi doktor
Gizemmmmmmkync Tomrishatun çok komiksiniz cidden bilmiyorsunuz yazıyorsunuz. Benim transferim adetten 22 gün sonra yapıldı ne alaka 15 gün öncesi adet tarihiniz oluyor :))
Minik_Mucizemmm_13 Tomrishatun bu kadar kaba davranmak zorunda değilsiniz bilmiyor olabilir ayni durumu siz yaşasaydıniz ne yapardınız çok merak ettim çocuk tedavisi gören bütün kadınlar çok hasastir yaşayan ancak insanı halden anlar ;))
gigi 15 gün önce sonra böyle bilim dışı bir bilgi olabilir mi? Adet günününüz neyse odur. Zaten gittiğiniz dr da ister tüp bebek olsun ister normal ister uzaydan fark etmez adet tarihinizi sorar.
Gizemmmmmmkync gigi bilim dışı mı içi mi bilemem doktorum paylaştı bu bilgiyi ben ne zaman gidersem gideyim böyle hesaplanıyor. Doktorum Anatolia Hakan yaralı. Sıradaan birdoktor değil. Ama burda herkes doktordan iyi biliyo herşeyi maşallah :)
gigi Gizemmmmmmkync Doktorum Furkan Kayabaşoğlu İstanbul asla böyle birşey mümkün değil dedi. Doktorunuzu değiştirin bence . Başka bir dr gidin size ne soracak öğrenelim bizde. Ben konuşmuyorum bilim konuşuyor!!!
Gizemmmmmmkync Cemoss46 bilmiyorum canım benim doktorum dediğim gibi 15 gün öncesine giderek hesaplıyor ve benim ultrason görüntüm tam bire bir gidiyor
Aysenkaya Ceybaba bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama son adete göre hesaplanınca yanlış çıkıyor en sağlıklısı kalp atışını duyduktan sonra ultrasonla doktorlar ölçüyorlar kaç hafta olduğunu biliyorlar benim öyle olmuştu.
Cemoss46 Gizemmmmmmkync valla bilmiyorum zaten test verince doktorum tebrikler 4 haftalık hamilesin dedi transferden sonra