seydahafsa Hanımlar 2400 gr cikti ilk bebeğim kızım 3700 dogdu.Neler yapabilirim 2 marta kadar kilo aldırmam gerek.
Busra2013 seydahafsa 34 de kac grmdı ?benım 34 de 2350 grmdı sızın 37 haftayla aynı bende suan 37+3 pazartwsı kontrol var cok korkuom benımkude kılo alamadıysa dıe 🙄🙄cnm tafsıyemde burda okuom muz kaşar peynırı kefır pekmez tahın tuket
Cotanakk seydahafsa muz+süt+yulaf+bal+kuruyemiş ya da yulaf yerine bebe bisküvisi koy bunları blenderdan geçir ve yoğun kıvamlı bir şekilde olsun her gün bir büyük bardak iç Akşamları yatmadan süt ya da yoğurt tüket sabahları da kahvaltıda kaşar peyniri ve yumurta ye. Benim bildiğim bunların bebeğe kilo aldırdığı
Kubos01 Busra2013 merhaba fazla endişelisiniz ilk bebek galiba 😊34 de ki kilosu öyleymiş 37 de 100 gr alsa yeterli demişsiniz bebek son haftalarda çok hızlı kilo alır hiç korkmayın sağlıksal ilerleyen gebelikse gelişiminden korkmayın ilk kızım 34 haftada erken doğdu 2400 grdı hastaneden 1950 gr çıktık ve 46 cmdi şuan 3 yaşında 100 cm geçti okadar hızlı büyüyorki kıyafet yetiştiremiyoruz haftanız ve kilonuz çok iyi o haftalarda doktor bana 39 a kadar 4 ü bulur demişti stres yapmayın 🥰
Definoss Balık yağı, 500 mg en az , ovean mummy olabilir muz, elma, kaşar peynir , yumurta ve tavuk yiyebilirsin
Busra2013 seydahafsa sezeryan mart 2 de bı 100 grsm daha alsa yeterlı 2500 olsa yeterlı cnm dogumdan sonra alır kılosunu saglıklı gelsın ınsallaj
Kubos01 Busra2013 yiğenim şuan 1 aylık 37 haftada 2600 gr doğdu maşallah çok iyi bir ayda 800 gr aldı hemencecik büyüyor sadece birazcık minnacık oluyor çok tatlı 🥰
Busra2013 seydahafsa yok cnm gırmez haftası 37 gecıo solunum sorunu bıtıo kıloda 2500 olsa cok bıle😍😍
Sbldgn Benim 36 haftanın başında böyleydi Kilosu bugün 37+0 2950 gr olmuş muz kaşar kuruyemiş incir felan yiyin sodada aldırıyor
Snglhfs seydahafsa vlla ne yediysem ne yaptıysam ilk kızım 2300 doğdu hemen toparlanıyo kilosunu cabuk alıyo takılacak bi durum değil
seydahafsa Snglhfs inşallah ilk kızım 3700 dpgdu buda oğlan 2400 deyince inşallah 1 kilo daha alır doğuma kadar