Nesomer Gulistan4747 35+6 benimde Eylülün ilk haftası olabilir hafta içi kesinleşecek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş
Happy_mom44 Gulistan4747 ben paylaşamıyorum yapamadım bı turlu 😂ama küvet seti banyo süngeri havlu iki tane hastane çıkışı emzirme yastığı falan aldım
BaharIlaslan Yessimjade benim sezeryan mı normal mi daha belli deil 1eylülde kontrol var o zmn bakıcaz ne dicek doktorum. Bn iki doğum şeklindende korkmuyorum ama sezeryan olursa o sondadan cok korkuyorum🙈
Benbetus Yessimjade benn.. hele ki akşam olunca bir moral bozukluğu, bir enerji düşüklüğü. O kadar korku geliyor ki ağlamak istiyorum😣😣 16 eylül benim öngörülen doğum tarihim 🤰🏻 Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı doğum nasip etsin 😌
Yessimjade Gulistan4747 hiç sorma canım bende de başladı bi korku stres rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder insallah 🙏🏻🙏🏻☺️
DenizUsta Son 11 gün insallah 38+3 haftalığız.. 3 cü hamıleligim olmasına rağmen ilk defa Doğum yapacakmış gibi korku heycan sevınc hepsi bir arada allahım insallahhhhh bir avazda kurtarmayı nasip etsin insallah kuzularımızı sağ salim kucağımıza allahım Allah’ın izniyle insallahhhhhhhhh