Makbuleellici Elifgoktug1 Yaa aynı duygular var hem korku hem heyecan hem mutluluk . Tam 38 de alırım dedi evet özel Muğla fethiyede gidiyorum ben Allah’ın izniyle bişey kalmadı 🙉❤️
Elifgoktug1 Makbuleellici ay bakalim benim kaçta alınacak her gün biraz daha yaklaşıyoruz mis kokulularimiza🥰🥰
Makbuleellici Elifgoktug1 sezeryan deneyiminiz var ne güzel benim ilk bebek hiç bi fikrimde yok aşırı korku var ❤️
Elifgoktug1 Makbuleellici inan deneyim olmaması daha iyi🙈 daha az stres oluyor🙈 sağlıkla kavusalimda bir şekilde anlatılıyor korkma 🥰💜🌸
Makbuleellici Elifgoktug1 aslında oda doğru rabbim hepimizi göz açıp kapayıncaya kadar kurtarsın inşallah evlatlarımıza kavuşalım ❤️
Makbuleellici Almila44 inşallah sendede olmaz düşünme öyle şeyler bebeğine odaklan hem milyonlarca insan sezeryan oluyor ozaman hiç kimse olmaz korkardı ❤️
Yasecer Şuan doğum pozisyonuna girmiş ama şekerimden dolayı önde gidiyor doktor sezeryanla alırız dedi martın başında karar verilecekmiş doğum zamanıma allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Ozlem2206 Makbuleellici 35+3 benim miniğimde 2 hafta önden gidiyor doktorum sezeryan olabilir 38de alırım dedi lakin ben istemiyorum 39 da olmasını istiycem bebeklerin gelişimi 39a kadar devam ediyor çünkü bu doktorlarda kasap gibi oldu iyice valla sinirimi bozuyor hepsi anne karnında bebeğin 1 gün durması dışarıdaki 100 güne bedelmiş gelişimi açısından
Makbuleellici Ozlem2206 evet haklısınız ama şmdi son haftalarda ne biliyim doktor değiştirmek felanda insana çok zor geliyor bide ben kendi açımdanda normal doğum yapamam yani çok fazla korkuyorum sezeryan iyi gibime geliyor gelişimi kilosunda sıkıntı yok 38 dedi bende hemen kavuşmak istiyorum hemen tamam dedm 🤦🏻♀️
Pptya Makbuleellici bende 34+2 haftaya cuma gideceğim bizimde planlı sezaryan olacak acaba gün verirmi gittiğimde çok çok heyecanlıyım 👼💚😍
Makbuleellici Pptya bende senin gibiyim gün verecekler mi acaba diye diye kendimi yedim yarın kontrol var heyecandan yatamıyorum ❤️🙊