Makbuleellici Ben gerçekten çok heyecanlıyım artık son düzlükteyiz bide sezeryan olacağından 38 de alıncak herşeyi tamamladım herşeyi hazır Allah’a şükür bi onun gelmesi kaldı Allah’ın izniyle sizde durumlar nasıl annneler ❤️❤️
Gzmmmmmm11 Makbuleellici bende sezeryan olucam 39dan önce almıyor siz nasıl 38de oluyorsunuz ben de istiyorum 😂
dilek6 Makbuleellici 34+1 hafta ile devam sezeryan olacağım bende bakalım doktor ne zaman gün verecek çok heyecanlıyım 🥰
Beyzan738 Makbuleellici maşallah canm hayırla kucgna al insallah 🥰bizde 33+6 yiz yarin 34 olcaz inşallah.. Bende sezeryan olcam bakalm hangi gun haffa vericek cok heycnlym streslym🤗
Zeytin20 Makbuleellici 35 haftalık olduk. En son 34+3 ye gördüm kızımı. Haftaya cumartesi hastane kaydı falan yaptıracağız o gün doğum tarihi belirlenecek. Büyük ihtimal 15 Mart sezaryen olacağım. Bu hafta sonu inşallah çanta hazırlayacağım 😵💫
Busraferdi7 39+5 iz bizde normal istediğim için bekledik pazartesi günü kontrolüm var 40+1 oluyoruz doktorum suni sancıyla doğumu başlatabilir Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eylesin 🤲🏻💙
Makbuleellici Busraferdi7 allah yardımcın olsun inşallah tek avazda kurtulursunnn. Bende 34+5 rabbim yardımcımız olsun
Makbuleellici Gzmmmmmm11 doktordan doktora değişiyor galiba bide benim bebiş 2 hafta önden gidiyor 38 de alcam seni dedi bende şaşırdm ❤️😅
Gzmmmmmm11 Makbuleellici benimkide öyle ya 2 hafta önde kafası kilosu ama almıyor ne kadar sizin şuan kilosu
Makbuleellici Beyzan738 inşallah bende çok heyecanlıyım günü verse galiba daha daha heycanlancaz hepimiz 😅
Almila44 Merhabalar bende 33+0 bende sezeryen olacağım belde anestezi veriliyor ya sonradan narkoz yeri ağrı yapıyormuş belde bilgisi olan varmı bilgilendirebilir mi
Makbuleellici Almila44 kişiden kişiye değişir ablam 2 bebeğinide belden iğneyle doğurdu sezeryan maşallah turp gibi hiçte ağrısı felan yok ben bi yerde şöyle duydum psikolojik olarakta çok takan insanların ağrısı psikolojikmen kalıyormuş
Makbuleellici Zeytin20 bizim herşey hazır yarın benimde muane en son 33 haftalığın başında gördüm bende çok heyecan çok
dilek6 Makbuleellici ayy hadi inşallah günler geçmiyor gibime geliyor haftaya 25 şubata gidicem bende kontrole
Zeytin20 Makbuleellici maşallah me güzel bide ben hazırlasaydım. 3 yaşında oğlum var. Kovid oldum 20 gündür toparlanamadım.
Makbuleellici Zeytin20 ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun çanta kolay hal olur inşallah ❤️
Elifgoktug1 Makbuleellici özel mi devlet mi tam 38 de mi alacaklar 🙈 ay bizdede heyecan korku hepsi bir arada 2. Bebegim sezaryen olacak ilkinde öyleydi hem biran önce zaman geçsin doğsun ıstiyorum hem korkuyorum🙈😁 hayirlisiyla bi doguraydim🤭🤭 34+3 üz bizde
Makbuleellici Elifgoktug1 Yaa aynı duygular var hem korku hem heyecan hem mutluluk . Tam 38 de alırım dedi evet özel Muğla fethiyede gidiyorum ben Allah’ın izniyle bişey kalmadı 🙉❤️