Kendineanne Sultanyunus ablam yaptı 5200 gram doğdu bebek demiyorum doğar doğmaz okula başlattık 😂😂😂 baya dikişi vardı ama çok şaşırdım çıkarabilmesine
SutlacimiYedimmiBen Sultanyunus aslinda kolaydi kilosundan değil kafa çapı biraz büyüktü ondan çıkışı zorladi biraz ama hersy 15dk içinde bitti şükür
SutlacimiYedimmiBen Kendineanne ciddimisiniz bende 4.110 gr dogurdum ama 4.300 üstünü doğuramam kendime güvenmiyorum 🙂
Kendineanne SutlacimiYedimmiBen arada çok fark yok zaten yüz iki yüz gram fazlasını da doğurursun Allah yardım eder kız ama dikişin çok olur. Ablam 55 ile hamile kalıp 110 kiloyla doğurdu
SutlacimiYedimmiBen Kendineanne işte bunda 5dikisim tek vardı ama çok kilo almis ablan şekerimi vardı acaba birde kacinci haftada doğurdu bn 7kilo tek almistim
Ece003 Kendineanne ben çok kilo aldım diyordum kadıncağız 50 kilo almış verebildi mi bari sonra bende 20 kilo aldım 🥲
Kendineanne SutlacimiYedimmiBen ablamın şekeri falan yoktu çok yedi sadece düşük riski vardı sürekli yattı yedi yattı aldı. 41 haftada doğurdu
SutlacimiYedimmiBen Sultanyunus benim ilk bebegim sizin haftanızda 2.850 dogdu sizinkide 40 a kadar 3.800 civarı dogar tahmini
Bsraersn 30 haftalık iken 1.900 dü haftaya kontrolm var bakalım kaç kilo oldu doktorum da seni 4 kilo ya yakın bi bebek bekliyor dedi. Bende normal doğum yapabilir miyim merak içindeyim