Kızlar oncelikle burada boyle şeylere takilmayin
hamileligi kendinize zindan etmeyin rahat takılın gibi ve ya kardesim yedi boyle oldu o yedi dogurdu filan yazmasaniz sevinirim ailedekilerin muzakeresi yapmayalim ve bu zaten yanlis olur çünki herkesin bünyesi farklıdırr ve zararı sonra bebek dogduktan sonra ola bilir.Tabikide bende zindan etmiyorum ama benim icin en onemlisi bebegim ve onun sagligi.Birine zarar veremeyen sey baskasina zarar vere bilir herkese ayri bir etkide buluna bilir bünyeler farklı tabi.Ben normalde yedigime iceigime cok dikkat ederim.Bu yüzdenn cok canim cekmesine ragmen hala yemiyorum bu 2 saydigim şeyi.Merak etdigim icinde sormak istedim sizde boyle dikkat ediyorumusunuz bunlardan yiyen oldumu? kendi basina gelen anneler yazarmısınız.Ton balıkda az miktarda civa var su an tazesinide bulamadık o yüzden dardanel ton balık almak istedim.Ama baligin yan etkisi givi faydasininda oldugunu okudum o yüzden yeyip yememekde kararsiz kaldım bi sorayım dedim.Nuddle ise yemesemde olur ama onuda merakimdan sordum.Fikirlerinizj paylasirmisiniz.