Bukiiiiiiii Elayfers Anladim kuzum cok teşekkür ederim birde oyle deniyeyim cok teşekkür ederim insallah duser bi an evvel ❤🙏🙏
Zeynepoky Benim değerim 100 üzeriydi öyle böyle yüksek değildi normal şartlarda hamile kalmam zormuş ama Allahın işi işte 🤲🏻 175 mg kullanıyorum her gün sabah aç karnına ve yarım saat hiçbir şey yemiyorum 1.4e düştü çok şükür🤲🏻
Zeynepoky Grayworldinsideme bir tane düşük yaptım bundan önce kürtaja alınacakken önce değerlerime baktılar orda ortaya çıktı. Daha sonra çok önemsememiştim ikinci hamileliğimin başında duymuştum bebek için tehlike oluşturduğunu gidip hemen kan testi verdim çok yüksek çıktı dediğim gibi 100 üzeri. Hemen ilaca başladık. Kullandıkça düşmeye başladı her ay düzenli kontrol ettirdim. Tam anlamıyla geçen ay istenilen düzeye düştü. Şu an 23+5iz
Zeynepppp23 Bukiiiiiiii benim ilk gebeliğim başında o ilacın 50 mg olanını vermişlerdi değerim 3.34 gibiydi sonra ilacı 45 gün içtim sabah aç karnına zaten küçücük bir ilaç sonra tekrar kan verdim 0.30 a düşmüş doktor gayet iyi dedi ilacı kesti bir iki ay sonra tekrar bir bakalım dedi şuan 18 haftalik haftaya kontrolüm var tekrar hatırlatırım doktoruma bir kan veririm artmış mi tekrar diye