Sedaaaa2 Sabrinas 30 dan 36 ya kadar makattı benımkı hiç donmedi bende sezeryan için bilgilerımı verdım falan derken 37 de bi gittik donmus
Sabrinas Sedaaaa2 ne kadar güzel sürekli hareket halindeyim ters duruyorum vs ama son 4 haftadır hep aynı pozisyonda değişmedi. Siz döndüğünü hissettiniz mi hiç
Busra2013 Sedaaaa2 suan kahvaltı yaptım uzandım yıne yavastan gelıo😏bebek dogum pozısyonunda kanala gırmemıs demekı hala yanma olduguna gore😏
Sedaaaa2 Busra2013 ya bende çarsamba gittim en son kontrole kafası asagıda dedi nst sancı cıktı acılma baktı acılman yok dedi kg falan soyledı aklıma gelmedı mide yanmamı demek o zaman benımkıde kanala girmedı
Sedaaaa2 Busra2013 benımde pelvis kemıklerı denıyormus orası felaket agrıyor akıntım sarımtrak oluyo durnca enfeksyon dıyorlar onada
Sedaaaa2 Sabrinas bi gece aşırı sancım oldu ama uykum cok tatlı gelmıstı ertesi gunu kontrolde dondugunu soyledı hatta ben başı die bıldıgım yerin totosu oldugunu gorunce şok oldum yani pek anladım diyemem hatta hiç anlamadım 😂
Sabrinas Sedaaaa2 anladım 10 gün sonraya planladı bile sezeryanı keşke bende öyle hissetsem Sedaaaa2 ne güzel benim 39. Haftaya planladı doğumu 😔 hala bir unut bekliyorum döner diye
Sedaaaa2 Sabrinas kız benımde normalde 10 gune planlanıyordu bılgılerım girildi falan bı hafta sonra bi gittik dönmüş inşallah darısı başına
aysegulalbar Sedaaaa2 su mide asidini engellemiyor maalesef onun yerine soda veya kefir tarzı şeyler mide yanması için daha rahatlatıcı oluyor. Benimde aşırı derece yanıyor midem 37+5 deyim galeta leblebi falan tüketiyorum midemi yatıştırsın diye