Ftmbtl Benim de son adet tarihime göre 6+2 haftalığız ama kaç haftalık diyecek doktor bilmiyorum. 2 hafta sonraya randevu aldım hem biraz bebek büyüsün hem de gittiğimde kalp atışını duyabiliyim diye :)
32_smr boymomyz aynı şeyleri yaşadım devlette canlı canlı kürtaj yaptılar 2 ay geçti şimdi ayın 22.ekliyorum inşallah güzel haberler alırım doktor muanesinden sonra istediğiniz zaman deneyebilirsiniz dedi
boymomyz 32_smr Geçmiş olsun kuzum. 11 aralıkta oldu benim . Sen ne zaman oldun nasıl geçti bu süreç iyi misin
meri01 Adaryona üç ay öncesinde başlamak gerekiyormuş doktorum öyle başlatmıştı bana. Eğer planlıysa öyle olması en uygunmuş sanırım bir doktor kontrolüne gidin isterseniz
meri01 Adaryona evet planlı hamilelikte üç ay öncesinden başlatıyorlar ama plansız olunca da öğrendikten sonra başlatıyorlar sanırım. Ben üç ay öncesinde de kullandım şuan gebelik durumum var tekrar yine verdi kullanıyorum doktorunuzla görüşmeniz daha doğru olur ☺️
Hasonoral Biz de 7+3 uz bugun 🥰 çok minigizz minicigiz. Perşembe günü kalp atışı için gideceğiz nasipse. Rabbim herkesi dilediği yerden ciceklendirsin sağlıcakla kavuşalim miniklerimize.
Rumeysilam Ruken_akkus07 Bende 12 haftalık olmam gerekirken 10 haftalığım, geç döllenme meselesidir germeyin kendinizi🌸 Bir haftaya falan duyarsınız Allahın izniyle. Yavaşlık meselesini anlayamadım tam, inşallah hiçbir sıkıntısı yoktur bebeğinizin 🤲🏻
edis22 nesrin55 o degerler gittikce daha fazla 2 kat artmasi gerekiyor eger artmazsa veya az artarsa ozaman sagliksiz gebelik oluyor
edis22 Hilal2266 ama arkadasinki kalp atisi duyulmus ama yavas atiyormus o yuzden gec dollenme durumu yok bence dr gidip tedavi yapilmasi lazim hemen
bukeetgonull Ruken_akkus07 hiç sıkma canını ben 6 haftalıkken gittim dış gebelik dediler ne kalp atışı vardı ne kese ama dış gebelik belirtim hiç yoktu 1 ay bekledim kendimce doktora kalsa ameliyata alıyodu hemen 10 haftalık diye gittim 7 haftalık dedi kalp atışları çok azdı doktora göre şuan 10 haftalık ve hersey normale döndü geç döllenme olmuş ilk gittiğimde daha çok yeniymiş yani
arzuksaa Mervee66 canım kesinlikle takma oluruna birak ben her an düşünüyordum kalacam mi olacak mi diye hatta günleri sayoyordum sonra 1 ay takmadim hamile olduğumu öğrendim hayırlısı olsun herşeyin oluruna birak
Mervee66 arzuksaa Ay valla dediğin gibi hiç kafama takmadım 1 ay umusamadim bile dün ve bugün test yaptım pozitif çıktı kan vercem inşallah dua edin inşallah vardır 😊
Fatma7 Ruken_akkus07 Bende 10 haftalık hamileyim diye gittim ama 8 haftalık çıktı💁🏻♀️Benimki de geç gebelik 8+2 de kalp atışını dinledim. Çok şükür her şey iyiydi kalp atımı normal denildi.
Papiiii Zeeynepp su ana kadar mide bulantim oluyodu ama hic kusmadimm.Ama simdii bu hafta gozlerim siyahlaniyor basim donuyor uzandigim yerde kusasim geliyor ama kusmamak icin kendimi zor tutuyorm oğürüyorum boyle bir garip oldumm sıkıntılarımsa varr uzuldugum konular belkide ondanda oluyor
Gny18 Snmdrm Alttan kontrole karşıyım ben canım ya. İnsallah ultrasonda gozukur bebegin. Hiç tavsiye etmiyorum alttan müayene