Canankanat18 Ilkhayat hiç korkma enfeksiyon varsa fazla su tüket ikiniz içinde çok iyi olur korkulacak bişey de yok herkeste enfeksiyon var bende de var
boymomyz Canankanat18 antepteyim canım 🤦🏻♀️😅 Maşallah kuzum rabbim sağlıklı sekilde kucağına almayı nasip etsin ❤️
Canankanat18 boymomyz sabırsızlıkla bekliyorum konuşup duruyorum bazen beraber babasına sövüyoruz anlaşıyoruz ya kızımla 😂
boymomyz Canankanat18 en güzelide o oluyor 😅 ben eşime sinirlendiğimde dokunma bebeğime diyordum o seni sevmiyormuş diyordum 🤣
Svvl34 Periha bende bugün gittim. 6+2 yim . Dr 6+1 görünüyor yerleşmesi güzel kalp atışını gördük, ama küçük olduğu için daha duyulmuyor dedi duymaya çalıştı dr. Karından bakıldı. Haftaya duyarız dedi bakalım 😊
Hil38 Bende 6+3 ken gittim 5+3 lerdesin dedi. Dün gittim 8+1 dedi normal gününü söyledi☺️ Sıkıntı yapma herşey yolunda gider inş 🌸
meri01 aleynakc ben ilk kan testi verdiğim de öğrenmiştim gebe olduğumu ve beta 39 çıktı çok düşük çıktı diye umutlu değildim dalar bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum ve beta 3600 ler de çıktı kese göründü sabırlı ol inşallah görürsün
elmaliiturtaa Ruken_akkus07 7+5 olmama rağmen 6 haftalık dedi çok normalmiş geç döllenme oluyormuş üzülme
Kubra2903 yenianneaday benimde son adet tarihine göre 11 hafta 3 günlük ultrasona göre 10 hafta 3 gün bir hafta geriden yani bır sıkıntı var mı diye de sormadım kalp atışını falan dinledik bir problem yoktu
N_e_s_e Ruken_akkus07 bende bugün gittim muayeneye yedi haftalık falan dedi kalp atışını dinledik iyiydi seninkide düzelir korkma geç döllenmedir