Ask34 Bende Meddem Hülya hanıma gidiyorum. Benide SDÜ Mekin Sezik’e yönlendirdi. Merak ettiğim şey neden yönlendiriyorlar kendileri bakmıyorlar acaba. Ben soramadım kendisine.
Serifeeed Bakalım bizde artık öyle yapıcaz 3 hafta sonraya gidin dedi ayşe hanım randevu sistemi nasıl bilmiyorum eğer erken giden olursa bilgilendirirseniz çok sevinirim
Burcumay Serifeeed merhaba ben telefonla tıp fakültesini arayıp randevu aldım iki hafta falan sonraya veriyorlar biraz erken aramanız daha iyi olur
Serifeeed Burcumay tamam yarın bende arayıp randevu alayım ozaman çok teşekkür ediyorum bilgin için 😊
Mihribancglr Burcumay merhaba birşey soracaktım detaylı ultrason a girerken ne kadar ücret ödediniz acaba 🙂
Burcumay Mihribancglr Mihribancglr bilemiyorum neden bizden öyle aldılar Doktorunuz Mekin Sezik miydi?
Mercimek1234567 Ben haftaya gireceğim 600tl ozel bir klinikte insallah hayrli guzel haberler alirim prensesimden🤲🥰🐣
Burcumay As-tuba 34.haftamdayım daha hiç konuşmadık doktorumla doğumla ilgili hastaneye de sormadım pazartesi randevum var o zaman sormayı düşünüyorum yazarım burdan ☺️