Yildizparlak Gelin toplasalim kizlar hadi sohbet edelim kaç haftalık oldunuz ve en son ne yaptınız Ben en son pazartesi günü muayene olmuştum 5+3 du kese gördük kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı bugün 6+0 olduk sizde durum nedir
Cananyildiz Yildizparlak bizimde Ekim başı galiba 🤗 7+1 olduk. Bende 5+5ti galiba gittigimde bebisim yerleşmeye başlamıştı pazartesi kalp atışı için gideceğiz 🤲
Aaysn Yildizparlak benim de 7+0 oldu 7 ekim doğum görünüyor inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Sebiha1 Yildizparlak bende şimdi hastaneden geliyorum 6+5im ama ultrasonda sanırım 6+2 göründü kalp atışını da duyduk gördük allah herkese yaşatsın bu mutluluğu 🥰🥰
Asivemavi Yildizparlak 5+4 bugün ilk randevum var kalp atışı için belki erken ama inş keseyi bebeği görür bir ihtimal kalp atışnıda duyarız 16 Ekim doğum görünüyor hakkımızda hayırlısı inş sağlıklı gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alalım bebişlerimizi 🤲🙂❤️
Yildizparlak Cananyildiz inşallah duyarsin CNm ben sadece keseyi gördüm 5+3 de 2 hafta sonra çağırdı doktorum inşallah hepimiz duyarız kalp atışını rabbim kimseyi. Bu duygudan mahrum bırakmasın
Melekprenses Biz 5+1 haftalık olduk kese kalp atışı görmedim daha 28 Şubat kontrolüm var inşallah o zaman..
Yildizparlak Melekprenses hayırlı olsun CNm ben keseyi gördüm 28 Şubat’ta benimde kontrolüm var kalp atışı için inşallah duyarım
Yildizparlak Sebiha1 ay çok sevindim darısı bize inşallah benimde 28 inde kontrolüm inşallah bende duyarım
Yildizparlak Asivemavi hayırlı olsun CNm keseyi görsen bebeği ve kalp atışıni duymadan da üzülme erken daha CNm ben sadece keseyi gördüm bebek ve kalp atışı 2 hafta sonra inşallah
Aaysn Yildizparlak teşekkür ederim canım evet çok şükür dün duydum.belirti olarak neler yaşıyorsunuz benim kasıkları da batma oluyo
Asivemavi Yildizparlak sağol canım evet erken daha yok üzülmem zamanı gelince duyarım inşallah hayırlısı olsun
Yildizparlak Aaysn canım benim gogus kaşık mide bulantısı bunların hiçbiri yok sadece halsizlik ve bel ağrısı yasiyorum.
Yildizparlak Asivemavi amin ben doktorun verdihi günden bir iki sonra bile gitmek istedim kalp atışı duymak için inşallah duyariz
Cocukluanne41 Yildizparlak 6+2 oldum bende doktora gore kalp atisi icin 2 hafta sonra cagirdi martta gidicem kalp atisini duymaya :)
Yildizparlak Cocukluanne41 öyle mi hayırlı olsun hepimiz kalp atışlarını duymayı bekliyoruz benimde 28 Şubat kontrolum inşallah duyarım