• Gebelik
  • Kanaması olup sağlıklı bebek doğuranlar

Elfela hiç alakası yok benimde kanamam oldu doktorum hiç öyle bişey demedi saglıklı dedi. Ayrıca ablamın doğum yapana kadar kanaması oldu saglıklı bir bebek doğurdu.

Elfela korkma Allah büyük canım. Bazı doktorlar çok farklı konuşuyor ben hayret ediyorum

Kuzenimin doğuma kadar kanaması oldu neredeyse oğlu var yaşına girdi çok sağlıklı

Elfela yani her kanama bir değildir kanamanın ne denli çok olup rengine göre tabi ki önce doktora sormalısınız ama benimde ilk gebeligimde yanlış hatırlamıyorsam 3 sefer kanamam oldu pembemsi şeklinde fakat Allah’a şükür ki oğlumu sağ salim aldım kucağıma

Doktorlar kanama olunca düşük ihtimali oldugundan sağlıksız dır diyor yani düşen bebek sağlıksızdır diye ama her kanamalı gebelik düşük ile sonuclanmıyor hatta çoğu sağlıkla ilerliyor. İlaç iğne takviyesi bol su içerek bol istirahatle atlatabilirsin

Elfela 17.haftama kadar kanamam oldu sonra korona oldum çok ağır geçirdim şuan kızım 56günlük 🥰

Elfela ablamin olmustu cok sukur cocuguda cok saglikli onemli olan bunu stres yapip kendini uzmemek. Dger turlu en basit birsey bile bebisine zarar verebilir herseyin basi stres canim

Pammuk nasıldı kanamanız az mıydı benim şuan regl oluyo gibiyim

Medine3868 lavabo için ve üstten evi toplamak için kalkiyordum mecbur cocuklarim vardi qma ayakta asla çok durmuyordu. Evi resmen b*k götürüyordu ama mecbur yapmadım canım azar azar yapıyordum ustten

Elfela asla öyle bir şey yok.. annem ben doğana kadar kanaması olmuş bak 30 yasındayım🥰😅

Elfela orasi ayri canim baktin kotu dusunuyorsun kendine hemen bir ugras bul canim bizde coxuk dusunuyoruz bi kaybim oldu bunu dusunmemek icin esim tekstilci rica ettim eve sapka getiriyor etiketlemesi vb ile uhrasiyorum kafami dagitiyo canim. sende ne bilim bir ugras bulabilrsin kendine canim

Elfela benimde kanamam oldu ama şuan bir sıkıntı yok 23 haftaya girdik hamdolsun sağlıklı bir şekilde devam ediyoruz☺️