Kızlar hamileliğinde kanaması olup sağlıklı bebek doğuranlar var mı? Kanama olunca saglıksızdır diyo ya doktorlar fikirlerinizi paylaşır mısınız
Kanaması olup sağlıklı bebek doğuranlar
Elfela hayır ne alakası var kim diyor bunu 6 aya kadar kanamam vardı çok şükür doğdu cokta sağlıklı
MTugba yaa gercekten mi benimde kanamam var ama daha keseyi bile göremedik saglıksızdır dedi korkuyorum :(
Kuzenimin doğuma kadar kanaması oldu neredeyse oğlu var yaşına girdi çok sağlıklı
Elfela kac haftalik peki
Elfela yani her kanama bir değildir kanamanın ne denli çok olup rengine göre tabi ki önce doktora sormalısınız ama benimde ilk gebeligimde yanlış hatırlamıyorsam 3 sefer kanamam oldu pembemsi şeklinde fakat Allah’a şükür ki oğlumu sağ salim aldım kucağıma
Doktorlar kanama olunca düşük ihtimali oldugundan sağlıksız dır diyor yani düşen bebek sağlıksızdır diye ama her kanamalı gebelik düşük ile sonuclanmıyor hatta çoğu sağlıkla ilerliyor. İlaç iğne takviyesi bol su içerek bol istirahatle atlatabilirsin
BIR_SIYAH__HIAYESI63 ayağa kalkıyor muydunuz hep yattınızmı
Medine3868 lavabo için ve üstten evi toplamak için kalkiyordum mecbur cocuklarim vardi qma ayakta asla çok durmuyordu. Evi resmen b*k götürüyordu ama mecbur yapmadım canım azar azar yapıyordum ustten
Elfela orasi ayri canim baktin kotu dusunuyorsun kendine hemen bir ugras bul canim bizde coxuk dusunuyoruz bi kaybim oldu bunu dusunmemek icin esim tekstilci rica ettim eve sapka getiriyor etiketlemesi vb ile uhrasiyorum kafami dagitiyo canim. sende ne bilim bir ugras bulabilrsin kendine canim