Tbrk Kizlar birsey sorucam. 26+1 haftalik hamileyim. Cok tuhaftir ki bebegim surekli karnimin sol tarafinda hareket ediyor tekmeliyor. Sag taraf cok nadir. Epeydir bu boyle surekli sol tarafimda.. Sizde oluyormu boyle
aon9161 Tbrk benimde öyle canım bende 28 haftadayım genelde solda oynuyor ultrasonda ayakları soldaydı benimkinin habire tekme yiyorum yani😄 Sağa doğruda yatınca genelde vuruyor kalk burdan der gibi
Ledeyna Tbrk benim bebiste surekli solda hareket ediyor sagda cok az hareket ediyordu 27+1 haftaligim suan karnimin her bolumunu kullaniyor cok yaramaz ve hareketli
Tbrk Cigdembakar artik bi sorma geregi hissettim baska kimsede oluyormu acaba diye. Nerdeyse ilk hissetmeye basladigimdan beri sol tarafta hep.
Cigdembakar aon9161 hahha😂😂 benmkide aynen öyle sırt üstü yattğmdada tekme yiyorm sola yatnca rahat 😂
isranuroz Bebeğin duruşuyla alakalı bir şey herhangi bir sıkıntısı olduğundan değil, genellikle kız bebekleri solda hareket hissettirirmiş 😊
Tbrk isranuroz benimki erkek canim. Bi kac gundurde tekme deilde ittirmelerini hissediyorum net sekilde 🤗
aon9161 Tbrk değil canım doktor bi sıkıntı söylemediği sürece hersey normaldir takma kafana. Benim bi arada sürekli aşada vuruyodu korkuyodum niye bukadar altta diye ama tamamen kücük mıncırıkların keyfi ne taraftaysalar ordan geliyor tekme ☺
isranuroz Tbrk bebişlerimiz hareketli çok şükür boşverelim sağda az solda çok kısmını duruşuyla alakalı işte elham yapmayalım kendimize 😊🤰🏻💕
Tbrk isranuroz evet gercktn oyle bnmki mesela cikolatya oyle tepki vermez cani ne zmn isterse istedgi seylere tepki verir🙄
Semranurum Tbrk benimde 23 haziran benim ilk gebeligim ve daha 7 aylık evliyim mayısta evlendim pek tecrübem yok bu Nasıl oluyo acaba yumurtlama gününe bakılırsa son adet tarihim 23 haziran ne Zaman hamile kalmış oluyorum ki 🙂