Suna0991 maviananas tek öyle olsunda başka bisi olmasın değişik bi duygu bnmki ara arada değil uzandığımdan beri mesela hep aynı titriyo gbi hareket etmesi gzl de böyle olması tuhaf sanki 🙄
maviananas Suna0991 eğer çok oluyorsa en iyisi gittiğinizde doktorunuza söyleyin o çok daha iyi biliyordur neden olduğunu🌸
mrvevcil Suna0991 36 haftalık hamileyim aynı his bana da oluyor muhtemelen bebeğim hapşırıyor diye düşünüyorum
goktugunannesii Suna0991 hareketler için bir şey diyemiyorum ama duygusal olarak sen ne yaşıyorsan bebeğinde aynısını yaşıyor o yüzden dikkat etmen gerekiyor ve bu durum doğduktan sonra bebişinde etkilerini göstermeye devam ediyor. Bu yüzden stres öfke endişe üzüntü vs tüm olumsuz durumlardan uzak durman ikiniz içinde daha sağlıklı olacaktır ❤️
Suna0991 goktugunannesii bugün biraz araştırdım kalbi atmaya başladıktan sonra herseyi hissediyormus bebesler 😊 umarım çok stresli doğmaz
Tansum Suna0991 bugün değildi kontrolüm ayın 22 si normal de ama ben tam 24 hafta icin gün alacağım , şey icin soruyorsanız ben bugün doktora yazacaktım aslında unuttum bu vakum konusu 🥺
Suna0991 Tansum ben bugün sanmıştım dün öyle anladım sanırım 🤗 yakın zamandada gidecek olan yok sanırım kontrole az daha merak ededuralim
Ydnhld Titreme bana da çok oluyo , oturduğum yerde beni sarsıyo resmen küçücük bebek 😁 Hatta demin bile oldu. Düz yatıyodum karnım sert bi şekilde sağa sola titremeye başladı. Kalaşnikofla ateş ediyo sanki, öyle bi titreme😁
Lutfenolsun Ben 19. Haftadayım, bende de oluyor. Üstelik 3. Gebelik, öncekilerde olmamıştı. Ben acaba deprem mi oluyot diye lambaya bakıyorum hatta. Doktora gidince soracam ben de.
minik4550 Suna0991 bebeğin hickirigidir o canim takmayin kafanıza 30 lu haftalarda oluyor zaten hıçkırma
NeseA Bende 21+5 hafta gebeyim benimde bazen rahmin hemen üstünde titreme oluyor canım herşey normal bebeklerin canı ne isterse onu yapıyor 😘
835161 Bende de oluyordu ya hu bu bebek niye titriyor diyordum doğdu bir kaç ay bu titremesi dewan etti sonra öğrendim ki çişini yaparken titriyormus erkek bebekler 🤣