Merveofs 199090 ben de Ahmet hocaya gidiyorum yani henüz 1 kere gittim ama ilgisi falan güzeldi. Recep Beyi de çok fazla övüyorlar onu da deneyeyim dedim ama eşim bir ona bir ona sistemde görünüyor ayıp olur dedi 🤷🏻♀️
199090 Merveofs Merveofs bebiş kaç haftalık ben Ahmet beyden memnunum daha dün kontrolüm vardı gittim güzel ilgilendi
Merveofs 199090 o çok değişik cidden.. daha ilk gebelik ilk kontrolüm insan hiç mi bilgi vermez hiç mi konuşmaz yanında 2 dakika kaldım kalmadım üstüm başım dahil.. ilk kontrol diye kayınvalidem ve eşim gelmişti birlikte nasıl bağırdı çağırdı bu kadar kişi nasıl odaya girersiniz diye 🤦🏻♀️
Yelizzzz34_ Ben ismet beye gidiyorum ibni sinada, çok bilgili ve ilgili bir doktor gerçekten ama hastane vasat olduğu için doğumu batmanda yaşam hastanesinde yapıcam.
Merveofs Yelizzzz34_ onun adını hep duyuyordum çocukluktan beri, siirtin yarısını o dogurtmus galiba 😄
Efraimmm Merveofs Ahmet bey çok iyi ama bişi soyliyimmi devlet hastanesindeki Muhammed sıraç güneş inanın ibni sinadaki doktorlardan ve hayat hastanesindeki doktorlardan daha ilgili ve açıklayıcı bu arada bende Siirt’te oturuyorum 36 haftalık gebeyim bütün doktor muayenelerinde girdim şuan onda durdum ahmet hocada iyi onuda tavsiye ediyorm ama Muhammed sıraç güneş şuan onu. Elinde doğum yapicam inşallah
Merveofs Efraimmm onu da çokkk duydum tavsiye olarak ama bir türlü randevu alamadım pes ettim ben de Ahmet hocada durdum
Efraimmm Ozdemirpinar622 bende sıraç hocaya ancak öyle randevu alabiliyorsun siz siirtin neresinde oturuyorsunuz marak ettim kimse tanışma faslına girmemiş herkes doktorda dürmus🤣🤣
Efraimmm Merveofs kız mhrsden talep edip duruyorum inan son zamanlarda çok zor oluyor zaten işte şuan üç mrta aldım bakalım belki bir dahaki gidişimde yatış da verirler bilemem 🤣🤣daha çok var ama doğuma 36 haftaligim sen kaç haftaliksin
KaranimM1 Renasumut ibni sina hastanesi dr ismet güler’e gidiyorum. Kendisinden memnunum çok bilgili olduğunu düşünüyorum 🤓 Doğumu onda yapacağım insaAllah. Siz gebe misiniz 🤔
Efraimmm Ozdemirpinar622 siirtli değilim siirtin geliniyim cnm sen siirtli gibi görünüyorsun hatta soyisim seni tanıdık yapiyo sankiiiii