Ebrumelek16 2.gebeliğim bi oğlum var tabi bunu da kız istiyorum Allah nasip ederse inandığımdan değil de meraktan Çin takvimine baktım bi erkek çıkıyo bi kız 😂 gerçekten Çin takvimine bakıp cinsiyeti doğru çıkan var mı ya 🤷♀️
gamzosgamzos Ebrumelek16 ben denk geldigini gerceklik payı olduğunu düşünmüyorum ama iki kızımdada tuttu 🙈
Annevecanliblog Ebrumelek16 benim de ikisinde de tuttı ama bu değişkenlik gösterebilecek bir şey değil ki. Son regli tarihinşze göre bakıcaksınız
rmysnur1 Ebrumelek16 benim kız olarak gösteriyordu hep ama bir oğlum olacak böyle şeylere inanmıyorum.. ilk bebeğim kızdı onda da erkek gösteriyordu 😂
Ayselkaracizmelli Benim de tuttu fakat zaten yüzde 50 ihtimal tutması çoğumuza da denk geliyor bence 😁
Ebrumelek16 rmysnur1 bende inanmıyorum öyle olcak olsa doktorlar direk son adetimize göre söylerlerdi yani 😂 yada aynı adet döneminde olanların cinsiyeti aynı mı yani 😂
rmysnur1 Ebrumelek16 aynen bence %50 ihtimal var zaten o da tutunca doğru gibi oluyor ama zaten ihtimal yüksek 😂
Merveofs Ervasll canımm hamile kaldığın(öğrendiğin zaman) yaş 22 ise ve bebiş Eylülde de ağustosta da doguyorsa kız, öğrendiğin yaş 23 ise bebiş Eylülde doğuyorsa erkek, Ağustosta doğuyorsa kız gösteriyor
Ebrumelek16 Serpillcan inşallah benimde kızım olur ya ☹️ Çok özeniyorum oğluşumun kız kardeşi olsa fena mı olur😂