Duyguuuuuuu 36 haftayım hiç çatlak olmadı şuana kadar bi kaşıntı bi kuruluk bi gerginlikte yok göbegime dokundugum zaman sizce olur mu yaa buraya kadar gelip çatlamak da ne bileyim çatlayanlar varsa yazarmı
Petunya Duyguuuuuuu düzenli birşey kullandınız mı genetik bir durum çatlak genelde aile de pek yoksa normal
yavuzhan1707 Duyguuuuuuu bende 35 haftadayım henüz bende de yok hic bisey kullanmadım çatlarsa çatlasın diyordum tabi doğumdan 1 gün önce çatlayanlari da gördüm burda
2bebekannesi_ Duyguuuuuuu Allahim keşke bendede olsaydı 21 yaşındayım vücudum catlaktan mahvoldu ilk hamilleigimde oldu bu sun anki 8 haftalık daha kullana. Bilcegim bı krem varmı bu eski çatlaklara
Sibel_3455 Duyguuuuuuu bnde 34.haftadayım çatlağım yok ilk Başlarda badem yağı, bebek yağı ve vazelin kullandım sonra bıraktım annemdede olmamış, su çok içiyorum, benimde ilk gebeliğim son zamanlarda ne olur bilmiyorum 🙂
Duyguuuuuuu Petunya annemde hiç olmamış ama ablamda oldu Oda aşırı degil ama ilk 5 ay kadar hindistancevizi yagı ve Bebek yagı kullandım hergün 3 litre su içtim şu son iki aydır da sadece bebek yagı sürüyorum duştan sonra kış ayları oldugu için suyu ancak 3 bardak içebiliyorum ilk zamanlar ki gibi üzerinde durmuyorum tabi saldım bi yerden sonra ama duştan sonra normalde de vücut su kaybediyor nemlendirmek lazım
Duyguuuuuuu yavuzhan1707 evet bende saldım ama bi yandanda buraya kadar çatlamadım diyprum 20 li haftalarında çatlayanlar var o zamanlar çatlasaydım en azından çatladım napimmm kafasında olacaktım bide hergün bakmıştım çatladım mı yarın mı çatlayacak diye bekliyordum 🙈
yavuzhan1707 Duyguuuuuuu ahahah bende bakıyorum hergun çatlamışmısmiyim diye 😂 çok var oyle 20 Li haftalarda çatlayan benim arkadaşım 30 haftasında harita gibi biraz da cilt tipiyle alakalı
Duyguuuuuuu Petunya ben kremlere pek inanmıyorum aslında vücudu içten nemlendirmek lazım su içmek ve bende çatlarsam muhtemelen su işini bıraktıgım için olur sen yinede nemlendir vücudu inşallah çatlamayız
Duyguuuuuuu 2bebekannesi_ valla canım iyi bi araştırma yapman lazım her kremi alıp boşuna para tuzagına düşmeye gerek yok Bence direk güzellik merkezlerine git iki üç seansta hallederler bende çatşarsam ilerde ona giderim kremlere pek inanmıyorum
Mrskocc İlk ayımdan beri pehlivan gibi yağlandım su içtim ailemde cok çatlak hikayesi de yok ama 37 haftanın bitmesine yakın oğlum sivrilte sivrilte çatlattı göbek deliğimi olacaksa kaçarı yok ama hiç önemli değil bebişler iyi olsun da azcık deforme olmanın zararı yok 😃
Duyguuuuuuu Mrskocc ozaman daha konuşmam için çoook erken desenize yaa dogumdan çıkınca çatlayandq varmış ne şanssızlık buda gelebilir başıma belkide bu hafta çatlarım🙈
Deletedmom623737 Sibel_3455 annende olmadıysa sende de olmaz canım genetik oluyor bazıların da bizimkiler harita gibi ahahH bende de cıktı az 37 haftadayım dünyanın şeyini kullandım ama oluştu 🤷🏻♀️
Duyguuuuuuu Sibel_3455 valla umarım çatlamayız çatlarsakta nasip be diyip bebekleri koklarız napalım🙈😍
Duyguuuuuuu mekutlu12 işte duymak istemedigim gerçeklerden biri buydu Ama olsun bebekler saglıkla gelsinde 🥰
mekutlu12 Duyguuuuuuu bende bu ihtimali ilk duyduğumda şaşırmıştım ama oluyomuş yaşayarak görmüş oldum 😅
Minikmucizem06 Duyguuuuuuu Bende 36 . Haftaya kadar oh mis yok dedim bu ama megersem belirgin değilmiş karanlıkta aynanın karşısında ışık tuttum karnımın alt kısmına bide ne göreyim çatlamışim 🤰🤰
Duyguuuuuuu Minikmucizem06 hadi yaa Tabi çok net egilip de bakamıyoruzda aşagıya çatlamış mı diye dogru aslında amaan bende bu yorumlrı gçrğnce kaderime razı gelip beklemeye geçeyim bari 😀