Zeynp Elifnurrr besinlerden çözüm alamıyorum artık son çare ilaç bi doktorumla görüşüp halleşeyim biran önce bu işi
Elifnurrr Zeynp ben doktor ilaç verince çok tereddüt etmiştim. Defalarca anlattı bebeğe hiç etkisi yok plasentadan geçemiyor filan diye. Bir de çok tedbirli bir doktorum var. Güveniyorum baya. İnşallah etkisi olur sana da
Gulbicil Zeynp ulaşırsın canım diyetisyenler kabızlık İçin öneriyor doktorum önermişti bende yaptım ama tadı iğrenç 🤢 çok zor yedim ama kabızlık olayını kesin çözüyor
Zeynp Gulbicil bal gelir o bana arkadaşım öyle kötü bi haldeyim Yeter diye bağıra bağıra ağlayasım var 😂
Zeynp SevimErcis bunu denedim 1 2 çıkardı sonra gene tık Yok Kalkıp yaptım şimdi uzun zaman oldu belki fayda verir tekrar 😊
Gulbicil Zeynp kalk kız şimdi doğra haşla senin yerine şimdi ben ıkınacam 😂😂 kabızlıkta ele zor bacım allah yardımcın olsun 😂
Sevgiatprk Aynı durum bende de vardı, sabahları kahvaltıda acı biber yedim ve üstüne süt içtim gün İçerisinde de üç litre su içtim bol bol incir ve salatalık ve üzüm yedim yaklaşık 3-4 gün sonra daha rahat tuvalete çıkmaya başladım
Zeynp Sevgiatprk oy neler denemedim neler Yok bi tamamen rahatlayamıyorum Oh be dünya varmış demek istiyorum Tavsiyelerini deneyeceğim 😊
Zeynp Gulbicil vücudumda olmaması gereken biri var ve beni öyle rahatsız ediyor ki Oy başımı duvarlara vurasım geliyor
Nergiz31 Zeynp kuzum allah yardımcın olsun çok zor ben ikinmaktan hemoroid oldu iki hafta oncede ameliyat oldum ameliyathanede üşüttüm grip oldum ve hala kabızlık sorunu yasıyorum dikişlerim düşmedi çektiğim zorlukda cabasi
Betl6402 Zeynp benimde vardı o gece uyumadan önce incir kayısı veya kuruuzum tuket birde doktorum bana duphalac surup verdi çok etkili doktoruna danisip kullanabilirsin
Zeynp Betl6402 duphalac var hamilelikten önce 1 2 kullandım Sormadan kullanmak istemiyorum 4. Ayımız bitiyor hamilelikten önce de kabızdım şusn 2 katıyım
Busvey1616 Zeynp Geçer elbet ben hala otururken acı çekiyorum o derece. Buna şükür yine. Bol lifli beslenmeye dikkat edin. Beslenme şeklimize göre de etkili oluyor bu melet kabızlık
KezibanUan Zeynp canım aynıyız seninle 🤦🏻♀️ Ben kabızlıktan basur oldum düşün halimi ne denediysem işe yaramadı zeytinyağı bile içip kustum defalarca🤦🏻♀️ Doktorun duphalac diye bir şurup verdi basur olunca sabahları kahvaltı yaparken bir ölçek içiyorum öyle rahatlıyorum şükürler olsunn
Gulbicil Zeynp diyar diyar gezip çözüme ulaşasın var 😂😂 hamile olmasan 💩 😂😂çıkartıcı bir çay var önerirdim ama bebiş var olmaz 👎 😂😂😂