Eliffefee Sultanuhrahavinim merhaba kılolarımız aynıda yanlış anlamazsınız kaçıncı haftda ve kaç kilo doğdu bebişinz bnde merak edyrmda
Busra2013 Betul44selinay yok pazartwsı gıtcm 2 hafta sonra dogum günü randevusu verdı yanı bu kontrolden 2 hafta sonra gıtcm
Sdashn Betul44selinay maşallah bebiş kilo alsın diye özel bir şey yaptınız mı 30 lu haftalar da kilosu ne kadardı 🥰
Busra2013 Betul44selinay o gun son günmü dedu yoksa saat verıp o gun dogum ıcın gelmı dedu cunkı bana 8 mart saat 10 da gel dedu yarım saat once ara oyle gel dedı ben gıtcm ya sancı acımma yoksa napck onu cok dusunuom pazartesı doktora sorum ama o dogurtmuck benı😂
Betul44selinay Busra2013 8 Mart son günü ama o güne kadar olmazsa 10 gün daha içerde durma hakkı var dedi son adet tarihim ,1 hazırandı bu arada benim
Betul44selinay Busra2013 ben anlayamadım doğrusu hem seni direk sEzeryana alabiliriz dedi hemde bekliyor bişey anlamadım🤣🤣
DeryaSekban Busra2013 evet maşallah öyle biraz 😂 ama sağlıklı olsunlarda önde geride farketmez yeterki hepsi iyi olsun her annenin bebeğin bünyesi farklı ❤❤
Zelaldua MrsMavis dondurmayı biraz eritin yiyeceğiniz kıvama gelsin büyük kaptaki dondurmalar hafta da bir tane idealdir ama 2 de olabilir gebelik şekeri yoksa tabi o zaman görün bakın bebek uçuyor ama sizde uçuyorsunuz söyliyim 😂😂😂😂
21glcn Mucizemyoldaa kuzum hiç hatırlamıyorum İnan ama iyidir tabi ki doktor eğer sorun var demiyorsa sıkıntı olmaz her bebek farklı takılma kilosuna yeter ki sağlıklı olsunlar ♥️