Beyzz6 Ohhh mis azmin zaferi derler ya tam olarak öyle olmuş sizin rabbim size bağışlasın inşallah 🤲🏻🤲🏻 Şu kısımı çözemedim son olarak şehir hastanesinde mi doğumunuz gerçekleşti
Ba_momss Beyzz6 aminn tesekkur ederimm evet istemeyerek ama Fatma hoca ile misler gibi doğum yaptım Pol kısmını begenmesemde doğum servisinden memnun kaldım
Beyzz6 Ba_momss şimdi gördüm nerde doğum yaptığınızı Fatma hoca dediğiniz 45 50 yaşlarında kuzumlu kızımlı konuşan doktor mu 😍
Beyzz6 Ba_momss 3 ay önce dış gebelik geçirdim orda yattım o kadar doktor gelip gitti Allah razı olsun bi o kadın bana güzelce anlatıp bıkmadan ilgilendi diğerlerine o acımla asla hakkımı helal etmiyorum kibirli kibirli sorduğuma bile cevap vermediler
User1244 Ba_momss ay rabbimm sağlıkla buyutmeyi nasip etsin insallah alahim bizlerde nasip etsin camim cok duygulandım Bende 5 senelik evliyim olmiyodu nasip bakalim Bende genetik test çıktıktan snra tup bebek yaptiricam insallah
Ba_momss User1244 inşallah olur canım sakın pes etme Rabbime sığın en ummadığın anda gelecek minik mucize inşallah
Ba_momss Beyzz6 Evet genelde var öyleleri ama Fatma hoca çok iyiydi onu dogumda gördüğümde aha hocam şu an tüm acım dindi emin ellerdeyim dedim hastamdın demi dedi gülerek 🤭2 3 kontrol gittin hep ona denk getirmeye çalışmıştım poliklinik te
Deletedmom622772 Ba_momss hepsini okudum emeklerinizin karşılığını Rabbim nasip etmiş Allah ayırmasın kuzunuzdan sağlıklı güzel günlerini görmeyi nasip etsin ❤️