07 Ekim 00.10 canım kızım pamuğum geç gelen mucizem 💕 bende doğurdum sonunda 40+1 de 😊ne zaman gelecek ne zaman bitecek derken çok şükür geldi minik kızım 😍 zorlu geçen süreçler den geldik şimdiye…2016 da evlendik ben 22 eşim 27 yaşındaydı. 1 yıl kadar bekledik olmadı. kadın doğuma gittim bişey çıkmadı. Bekledik olmadı en sonunda Zekai Tahir e gittim çünkü etlikle ilgili iyi şeyler soylenmiyodu o zamanlar ki hala da öyle orası. neyse normal jineko dan beni infertilite diye bı yere gönderdiler. Allah Allah neresi acaba dedim. neyse geçtik o bölüme ve bı sürü kadın var o koridor u görene kadar sadece bende sorun varmış gibiydi.kendimi çok kötü hissediyodum ama biraz yenmistim.basima gelecekler asilama ile sınırlı değilmiş megersem….. neyse muayene oldum tahliller istendi falan git gel süreçler az çok bellia.aşılama yapilcak dediler, oda neydi dedim bı an. araştırmalar yaptım yorumlar okudum tüm odak noktam bebekti. çünkü herkes hamileydi ve arkamdan neden yok deniliyordu.yav daha 1 yıl olmuş 1 sanki 30 sene geçmiş, ha geçse ne sanane neden yoksa yok. Neyse aşılama zamanı gittik yaptırdık ve bekleme süreci gerçekten uzun yorucu geldi. 12 gün sonunda kocaman negatif 😟 yine gittim pes etmeden ilaçlar vitaminler falan derken duzenlenemeyen adet günleri yumurta oluşumu azlığı falan 2.asilama denildi ve 6 ya kadar yolu olduğunu öğrendim orda bı abla dan 😟😟 2.cide yaptırdık yine bekle ve kocaman yine negatif 🤦 bu böyle olmayacak bu hastaneden ayrılıyoruz dedim eşime hiç bişey yok tabi bu süre içinde bilmem kaç kere muayene kan tahlilleri örnekler verildi neymiş zaman aşımı bı halt bilemediler zaman aşımı dediler anca 😏 Allah razı olsun gitmek isteyen gitsin ben laparoskopi falan olmadan tüp olsaydı yaptiracaktik Timur beyde ama olmadı Ankara da Timur Gürgan a. Denk geldi ve randevu aldım gittik sansimizdan ordaydi onunla konuştuk ve rahim filmime bakar bakmaz senin tupun tıkanık ben sana gel tüp bebek yapayım ama bu şekilde tutmaz sorunun kaynagini halletmemiz lazimdedi ve biz şok. Nasıl ya dedim bu film aşılama öncesi çekildi… neh aşılama mi oldun bide bu tüple dedi evet hemde 2 kez ve su an 3.icin cagiriliyorum dedim. Sustu hiç bişey diyemedi…. neyse epeyce kaldık klinikte anlattı konuştu bizimle yol gösterdi. Eşim ilk defa tabusunu yıkıp erkek doktor un karsisinda kendi de oturdu benle birlikte. Ve vezneye geçtik laparoskopi fiyatı sormak icin bide bayan 17 bin demez mi biz birbirimize baktık kaldık ve ayrıldik o anlık. Geri şehir Hastanesi’ne geldim oraya taşınmıştı ztb zaten ve anlattığmda salak diyorum gerçekten salak çünkü asistan kocaman prof u yalanladı neye göre kime göre laparoskopi burası kapalı olsa zaten aşılama yapmazlar sana dedi ve bana geldiler iyice hangisi doğruydu acaba. Çıktım hastaneden eşime dedim burası yalanliyo baska doktor bulucam kim hangisi doğru diye. araştırdim ve beni mucizeme kavuşturan doktorumu buldum.etimesgut a life da Alptekin hoca…. Randevu alıp gittik ha bu arada o önceden Timur beyle çalışmış ama bilmiyo gibi davrandım bilerek yakınsa diye 🤭 neyse oda bakar bakmaz aynılarını dedi ve o fiyatı duyunca yok ya olmaz öyle 3 4 bin civarı ama aşağıda belli etmeyin dedi sağolsun.indik aşağı işlemleri hallettik gün aldık agustos ayıydı ve laparoskopi yi oldum doktorum gel hemen tüp bebek deneyelim tek başına şansın yine az kaybetmeyelim zaman dedi ama ben dinlenmek biraz toparlanmak istediğimi söyledim aslında ya kendi olursa idi.ama olmadı….3 ay geçti yoktu düşünmemeye calisiyodum tabi ama yine de olmadı. Arayıp randevu aldım tekrar gidip tahliler falan derken iğnelere başladık. heyecan stres had safha da ya buda olmazsa diyodum napicaz ozaman.birikim şu an eriyo hastanelerde diyodum sonuç olumsuz olursa nasıl olcak diye düşünüp durdum. Geldi çattı yumurta toplama 2.aneztezi yav ben aşılama dan nasıl geldim buralara diyodum neyse yumurtalar toplandı başka bı merkezde haber bekleme zamanıydi 3 tanei iyi durumda 3.gun transfer dedi doktorum ve gittik 2 sini yerleştirdi ve canlı canlı izledim ben ekranda anlattı da sakindim doktorun güzel yonlendiriyodu cunku abi baba güveni vermişti bana sağolsun. Annemlere geçtim 12 gün boyunca tabak bile kaldırmadim kaldirtmadilar… içimde belirti aradim durdum 12 gün boyunca en sonunda olmadı olmayacak belirtim yok hazırlayın kendinizi dedim anneme eşime..annem hayır dualarda hep arama belirti rabbim vermiştir diye beni telkinliyodu hep. Neyse test günü geldi çattı ben nasılsa yok acile gidelim orda verelim daha fazla para harcamak istemiyorum artık dedim eşime devlet Hastanesi’ne gittim kan verdim eve geldik biseyler söyledi eşim ama ben yemek istemiyodum devamlı enabıza bakıyorum… Neyse 2 saat falan sonra bı baktım ben şok 145 çıkmıştı beta da…. Görür görmez aglamaya başladım eşim kalakaldı ne oldu diyo bişey diyemiyorum aldı tlfnu bakiyo anlamiyo garibim sakinlesmem epeyce zaman aldı çünkü dirayetli durup kaç zaman aglamamistim boşalma oldu içimde resmen. Sakinlestigimde eşimin kollarındaydim gözünde yas akiyodu 😢 olmuş aşkım olmuş dedim ve doktorumu aradım açar açmaz ağladım ve anladı hayırlı olsun diyoruz sakinleş ve çarşamba günü gel dedi 🙂 caraamba gittim değer 345 olmuştu iyi gidiyodu çok şükür ama ben inanamıyodum kese kalp derken hala aklımda soru işareti vardı ya beni bırakırsa… doktorum inaniyomusun diyodu hayır diyodum halen. Rüya gibiydi çünkü hersey. 3 aydan fazla iğneler ilaçlar devam edildi önlem amaçlı ve tabi ben hiç bı iş yapmadım yedim içtim yattım kısaca. Sonrasında biraz biraz hareket halindeydim ama yinede kendimi yormadim öyle böyle 33 hafta devirdik doktorumla doğum için para tükendi 8 bin istediler doğum için dedim uzerini biriktirip tüp bebek deneriz yine olmazsa vedalaştık doktorumla bebiş dogdugunda getirin bana dedi 🙂 şehir Hastanesi’ne başladım istemeyerek 2 3 kere falan gittim zaten sonuncu da acilden girdim veeee bebiş konusu bu kadar doğum hikayemde sıra….
pazartesi yani 5 inde sabah belimde ve kasıklarımda ağrı hissettim yatamadım o günü öyle geçirdim hatta acile gittim alttan muayene etmedi yani bide sinir oldum sancın var dedi gönderdi bilmiyorum sanki sancıyi neyse salı yani 6 sında da gece boyunca bel ağrısından yatamadım sabah eşime inşallah bugün yarın sıkıntı olmazsa gideriz heralde dedim neyse o bel ağrısı geçmek bilmeyince kalkıp çamaşır yıkadım bulaşıkları hallettim resmen ev toplamaya çalıştım 😂 neyse eşim gitti işe bende evdeyim Karsi komşum yokluyo anahtarı dışardaki ayakkabıya koydum olurda ben acmazsam girsin falan diye neyse öğlen gibi peceteye kırmızı leke geldi aha dedim ben gidiyorum komşum geldi kardeşi hemşire sakin olmalı biraz daha beklemem gerektiğini falan dedi eşime dedim hazırlık ol diye akşam üstü vc girdim tam kalkarken idrarımı yaptım bı anda hafif ayaktayken isteeee dedim geliyo 🤭 en kötü ambulans arar giderim dedim kendi kendime eşim gelene kadar çünkü az kalmıştı gelmesine neyse annemi aradım
dedim gel ki kadının sancı çektiğimden haberi yok bana noldu diyo 🤣🤣 hemen babamı aramış babam gelmiş apar topar hazırlanıp bize geldiler eşim geldi ikisi de bana kızıyo bu neyin rahatlığı falan diye 40 değilim dogurmayacaam sanki bende ne gevsek davranmısım hakkaten ya 🤭 o arada dedim ben dus alicam bı vucudumu yıkayıp çıktım düştük yollara saat 8 falan buçuk gibi hastanedeydik acilden muayene etti Dr yüzde 75 6 cm falan deyince eyvaah geliyo sanırım dedim dua ede ede işlemleri hallettim annem kapidaydi eşimi Almamislardi eşimi aradık geldi falan doğum katına çıkarken de geldiler yanımda geri tabi eşimi indirdiler aşağı annem kaldı sancı çektiğim yerde yanımda neyse biraz yat kalk nst falan derken doktor duş al dedi en az 15 dk girdim ağrılarım cogaliyodu dayanamıyodum dedim ıkınma isteğim geliyo hemen ameliyathaneye dönüştü oda başka bı Dr ikinma isteğin geldiğinde bana söyle ikin ikinma diycem dedi tamam dedim sancım gelince ikin dedi ikindim ıkınma dedi ikinmadim ama biraz doktorları üzmüş olabilirim o can havliyle 🤭 neyse gelen giden bı parmaklıyo can acıyo sancı bı yandan nst bı yandan derken halim kalmadı hiç birisi yarimm saate dogurursun hadi azim falan dediğini hatırlıyorum doktumunda hadi kızım ikin kızım falan dediğini hatırlıyorum benimde durun hocaaaaam ben doguramiyorum dediğimi hatirliyorum 🤣 hayır hadi son bı nefes deyip karnima bastırıp diğer taraftan diğer doktorun bebeğimi çıkardığını hatırlıyorum ciyak ciyak nasıl ağladı güzel kızım hemen temas ettik sonra ona oksijen verdiler o arada dikişlere başladılar uyusturup vajinayı ama doğum az sürüp dikiş uzun sürdü benim bi kac ters ikinmam yüzünden 1 saate yakın dikisimle uğraştı doktor az kanaman olsun güzel olsun dikişin diye 2 2 buçuk gibi odadaydik.annem geldi ardından eşim geldi kızımızı gördü gitti annemle kaldık 3 gün kızımda sarılık çıktı oda benle kan grubu aynı değildi ondan kaynakliydi ışık tedavisi aldı o öyle olunca benim tansiyon yüksek çıktı stresten falan çok şükür çabuk gecti emme faslına geçemedik bı 10 gün mama verdik gelmedi süt ememedi kızım ama Allah’tan sonrasında alıştı çok şükür. Sonra dan kendi kendime şaşırdım parmağım kesilse ben ağlayan insan çatır çatır doğurdum ki benim acı eşiğim asla yoktur yapamam diye dusunuyodum ne epidural ne başka bişey sıkıntım olmadı çok şükür. hastane olarak da genel anlamda memnun kaldım bu kadar beklemiyordum hemşireler doktorlar hepsi çok iyi çok güler yüzlü ne sorarsan gelip cevapliyolar kızım resmen maskotu olduğundan beri buranın her hemşire ayrı seviyo resmini falan cekiyo doğduğunda sanaimizdam Fatma hoca nobetciymisti dogumumda o vardı Fatma hoca alıp koridor da gezdirdi motive olun bayanlar bakın hadi falan diye bana da yine keza öyle aferin sana başardın falan diye güzel geçti kötü başlayan 5 yıla yakın serüven mutlulukla pamuk kızımla güzel son buldu.rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın yokluğu çok zor ben çok emek verdim kızım da çok dua ettim çok istedim pes etmedim sizlerde etmeyin güzel anne adayları umudunuzu asla kaybetmeyin hep bı umut varmış rabbim bittim dediğim anda yettim deyip minik mucizemi verdi bana…