esmir ikramomm mesela ben hergün düzenli hissediyorum birazda bu beni rahatlatıyor kontrolüm var bu aralar bakalım en son bir kilo 300grdı
Tulayyy- ikramomm moralını bızma yuksek tut bak benım yyuksek tamsıyon ve proteın kacagı sorunum var benegımn gelısımı 1 hafta gerıden gelıyor 32 haftamdayım tansıyon skıntılı seyretmeye devam ederse erken dogum rıskım var ama rabbıme dua edıyorm ve elımden gelenı fazlasyla yaomaya calısıyorm sende dıkkt et ve moralını yuksek tutt en onemlısı bu
esmir @ikramomm inşallah bi sıkıntı yoktur beslenme önemli tabii ona da dikkat edersen sorun kalmaz inşallah doktorun söylrdi zaten ciddi bi durum olsaydı
Zynpdeniz ikramomm inşallah toparlayacaklar, başta ben de çok stres yaptım ama sonradan elimden gelen kendime dikkat etmek deyip elimden geleni yapmaya çalışıyorum. O yüzden stres olmayın, mutlaka toparlayacaktır
Esenkaplan ikramomm canim kahvaltıda süt peynir ceviz kasar avakado muz kesinlikle haşlanmış yumurta bunlari tuket kahvaltıdan 2 saat sonra ara ogun yap yesil mercimek yemegi bebege kilo aldiriyor yogurt ye yanında et yemekleri sebze balik yani 2 saate bir ye ac kalma cig findik badem ceviz kaju tüket hergun 2 muz mutlaka ye seker problemin yoksa bak bebek nasil kilo alcak