• Gebelik
  • Kanamalı Gebelik Geçirenler Toplaşalım🙄

1papatya_ oh cok sukur insallah su kanamalarimiz vs biterde daha icimiz rahat eder Rabbim saglikla kavustursun bizi insallah

Dün akşamdan beri benim de kanamam var yeni ögredim 3,5 haftalık falanız ne alttan ne üstten kese görünmüyo henüz tam kaç haftalık onuda bilmiyoruz beta takibi yapıyoruz sadece bakalım

Elfela kesenin görünmesi için çok erken henüz 5 haftalık oldugunda görünür.

Elfela Kese görünmemesi gayet normal 4 5 güne görünür. Betalar sağlıklı artmış

superstar_00 insallah olabilir tek dedigi dikkatli ol dusuge sebebiyet verebilir vs oyle kanama alani gormedim dedi bakalim

1papatya_ ben hamile olduğumu 14.haftada ögrendim adet oldum ve yine adetliyken kasıklarım agrıyor diye kadın doguma gittim hormon testi vermek için ve doktor 14 haftalık hamilesin dedi tamemrn mucize ile oldu

superstar_00

1papatya_

Yarın aksam yine kan vericem 1206×2 bekliyo o zaman da kese görünmezse dış gebelik olabilir dedi ama 2 gündür günde 1 kere kıpkırmızı baya kanamam oluyo sonra kesiliyo.. dua ediyorum bebeğim benden vazgecmesin diye 🙏🏻

1papatya_ vallah benim kadar kanama yaşayan kimse görmediğini iddia etti doktorum şarıl şarıl akıyordu kocaman hasta pedi 1saate sırılsıklam oluyordu birde en son kocaman bir parça düştü içimden bebek gibi şekli vardı aklım çıktı o an 3 ay sürekli hastenelerde geçti şimdi 37+5 doğmak bilmiyor 😄 kendini üzme hiç boşuna benimde hiç umudum yoktu sağlıklı bebek olucağından ama Aslan gibi tutunuyor bebişler merak etme sandığımızdan daha güçlü onlar

Ays_cskn lekenin rengi kırmızıya dönerse hiç beklemeden doktorunuza gitmelisiniz kendi doktorum bana gebeliğin ilk haftalarında kahverengi akinti normal demişti siz içinizi ferah tutun uzun süre ayakta kalmayın yüksek yerden bir şey almak için tırmanmayın olabildiği kadar dinlenin uzandiginiz zaman belinizin yani hafif alt kısmın altina yastik koyup bir müddet öyle bekleyebilirsiniz tedbir bizden takdir Allah’tan

superstar_00 dinlenme imkanim yok malesef anca aksam dinlenebilirim 1yasinda oglum.var henuz yeni ayaklanmaya calişiyor bakanimizda yok Rabbim esirgesin diyorum cok sukur icerde kanama gormedi ilacta vermedi dr verseydi onu kullanirdim 9 gun sonra kalp atisi icin gidicem insallah bu seferki dr verir diye umuyorum