• Doğum
  • Suni sancı çok mu agrılı

leylo29 şimfi bebrğim 3.300 daha buyuk olursa yapamasssn dedi çok dar da değil çok genıste değil bn beklemek istedıgımı soyleyınce tm dedi hFtaya kadar brklerız

Esraliiii eşim de arastırdı suniyi yapma dıo sezeryanı kabul etseydın dedi. Bnde dedım dusunmekistedım

Beris tam doğuma girerken banada doktorum catin dar demişti sorumluluğu alıp doğuma girdi kendi sancimda vatdi ama devlette olduğu için suni verdiler yani evet çekmesi biraz zor suni yatakta özellikle ayakta çok zorlanilmaz diye düşünüyorum 2 3 saatte doğumum.gerceklesti hastaneye 1cm açıklıkla gitmiştim.

Ebrudefne_ ne guzel senın sancın varmıs açılman baslamıs bnde hiç bişey yok nst sancı yok bılmıyorum çok streslıyım. Bir de sankı çok bılıyorlarmıs gıbı etraftakılerde snlattıgım da sezeryana kaçıyormusum gibi konusmuyırlar mı yok normal şoyle iyi yok boyle iyi biliyoruz iyi oldgunu zaten stresım yetıyo bana .

Nravc çok üzüldüm canım başın sağ olsun doktor hatası nelere sebep oluyor Rabbım sorsun… Benim doktorum çatı muayenesi yaptı çatı kemiğin basık normal doğum olmaz suni sancı verip boş yere sana o sancıyı çektirip sonradan sezeryana alamam dedi sezeryan için yatış verdi Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın

Beris Tam karar vermek için bir doktora daha görünün isterseniz .. etraffakiler zaten konuşmayı sever önemli olan sizin ve bebeginizin sağlığı hangisi uygun olursa onu yaparsınız..

Beris

Beris Benim ilk gebeligimde suyum azar azar gelmisti ama hic sancim yoktu almanyada cati muayeneside yapmiyolar zaten ve suni sanci verdiler 10 saat cektim tam acilmaya ragmen dogmadi ve acil sezeryane alindim normal kendi sancin nasildir bilemiyorum ama Suni Sanci bidaha asla kabul etmem

Benimde 40. Haftanın dolmasına 2 gün var ne sancı ne başka bişi yokk çatı muayeneside yapılmadı daha

Saralya ben de bi kaç yerde okudum çok kotu etkılıyormus hatta bebegi bile zorluyormus bende haftaya ladar beklemek istedm açıkçası

Afro-dit amin aslında bu doktorda bana sezeryan dedi ama normal istıyorm dıyınce kararsız kaldı bu hafta bekleyelım dedim tm dedi .eşım de sunı sancı çok kotu yaptırmam dıo bnde karısıgım. Korkak bi anne gıbıde davranmak istemıyorum

Afro-dit kesinlikle öyle ama benim kızımın kalbi önceden durmuştu beni daha çok yormaları sinirlendirdi al sezeryana olsun bitsin onu anlamıyorlar devlet hastanesi bide sen karar veremiyorsun doktor ne derse o en son başka doktora yalvardım resmen hemen aldı sezeryana

Beris Hee tamm massallh canım tombık bebiş olcak demekki hayırlısıyla gelsın saglık kucagına al🤗🤲

Beris çatınız geniş değilse demek ki dardır darsa normal doğum yapamazsınız nasıl suni vericek başka doktora gidin çatınız uygun değilse dogum olmaz

Serapcemre bende kararsız kaldım valla herkez ayrı bişey soylıyor kendı stresını heycanını unutuyorsn bunları dusunıyorsn