Beris kaç haftalık
Suni sancı çok mu agrılı
Beris suni sancıyı yiyipte sezeryana alınmak kadar kötü bir durum yok ben yaklaşık bir ay önce sezeryan oldum onun öncesi iki gün suni sancı verdiler açılmam olmadı suyumu patlattılar gene olmadı bebeğim ölmüştü karnımda zaten ilk gebeliğimdi 31 haftalıkken kaybettim zorla normal doğuma zorladılar yani seninki de o hesap canım madem elle tutulur bir nedenin var neden suni sancıya zorluyorlar ki anlamış değilim 😒
Ulascemo2019 ben istemedım direk sezeryanı beklemek istedım açıkcası acaba kolaya mı kaçıo die dusundum bi an
Beris tam doğuma girerken banada doktorum catin dar demişti sorumluluğu alıp doğuma girdi kendi sancimda vatdi ama devlette olduğu için suni verdiler yani evet çekmesi biraz zor suni yatakta özellikle ayakta çok zorlanilmaz diye düşünüyorum 2 3 saatte doğumum.gerceklesti hastaneye 1cm açıklıkla gitmiştim.
Ebrudefne_ ne guzel senın sancın varmıs açılman baslamıs bnde hiç bişey yok nst sancı yok bılmıyorum çok streslıyım. Bir de sankı çok bılıyorlarmıs gıbı etraftakılerde snlattıgım da sezeryana kaçıyormusum gibi konusmuyırlar mı yok normal şoyle iyi yok boyle iyi biliyoruz iyi oldgunu zaten stresım yetıyo bana .
Nravc çok üzüldüm canım başın sağ olsun doktor hatası nelere sebep oluyor Rabbım sorsun… Benim doktorum çatı muayenesi yaptı çatı kemiğin basık normal doğum olmaz suni sancı verip boş yere sana o sancıyı çektirip sonradan sezeryana alamam dedi sezeryan için yatış verdi Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın
Beris Tam karar vermek için bir doktora daha görünün isterseniz .. etraffakiler zaten konuşmayı sever önemli olan sizin ve bebeginizin sağlığı hangisi uygun olursa onu yaparsınız..
Benimde 40. Haftanın dolmasına 2 gün var ne sancı ne başka bişi yokk çatı muayeneside yapılmadı daha