Esra_G Hayıır herkes erken diyo yaaa bekletiyolar beni hep :( resmen gizli gizli wakikiden çorap aldım 1 tane :(
Elif9292 gamzeminaaa daha erken bencede bide yeni dogan bebek her zaman üşür uzun kollu tercih edin ince kundaklar filan 3.gebeligim azicik tecrubeliyim
Uzay1907 Ben de olucam inş:) biz eşimle e bebek indirimleri sağolsun alışverişi büyük ölçüde yaptık, erken sayılmaz bu ülkede herşeyin fiyatı 6aya iki katı
gamzeminaaa Bende almak istiyorum. Yarın kontrolum var inşallah cinsiyet söyler.😕 İnatla 16. Hafta diyor doktor. Belli olsa alırdım biraz birşeyler ya .
Seydaisik gamzeminaaa Bende burda bekleyeyim, eşime kalırsa erken diyor. Aslında indirimde olan bebek bezlerinden alıp stok yapmak istiyorum geri de belki sevmez pişik olur değiştirmek zorunda kalırsam diye bekliyorum :)
Uzay1907 Seydaisik anne olan bütün arkadaşlarımın dediği şey şu, deneye yanıla bebek bezi markanı buluyorsun, o yüzden stok yapma parasını kenara ayır:)
Htcvdr gamzeminaaa Pahalı olanları aradan çıkararak başlamak niyetiyle bebek arabası anne bebek çantası küvet seti ni aldık Şimdi Sırada bana çatlak kremi almak var 🤭
Htcvdr gamzeminaaa İkisini birden Alican tüm vücuda bio oil çatlak olacak bölgelere ekstra liarac da surucem İkisini alinca o bile 500 lira olmuş 🙄
sdymtl Ben daha sadece küvet seti aldım. İki müslin bez ve 10 tane ağız bezi 😀 erken diyorum daha ama fiyatlar da uçacak. Cinsiyetten de emin olayım dedim. Aslında park yatak alınabilir.