gamzeminaaa Ağustos anneleri bebislere alışverişe başladınız mı? Çıtçıtlı body kısa kollu mu alsam bilemedim😕😇 hadi toplaşın bakalım🤰🤰🤰🤰
Elif9292 gamzeminaaa daha erken bencede bide yeni dogan bebek her zaman üşür uzun kollu tercih edin ince kundaklar filan 3.gebeligim azicik tecrubeliyim
Seydaisik gamzeminaaa Bende burda bekleyeyim, eşime kalırsa erken diyor. Aslında indirimde olan bebek bezlerinden alıp stok yapmak istiyorum geri de belki sevmez pişik olur değiştirmek zorunda kalırsam diye bekliyorum :)
Htcvdr gamzeminaaa Pahalı olanları aradan çıkararak başlamak niyetiyle bebek arabası anne bebek çantası küvet seti ni aldık Şimdi Sırada bana çatlak kremi almak var 🤭
Esra_G Hayıır herkes erken diyo yaaa bekletiyolar beni hep :( resmen gizli gizli wakikiden çorap aldım 1 tane :(
Uzay1907 Ben de olucam inş:) biz eşimle e bebek indirimleri sağolsun alışverişi büyük ölçüde yaptık, erken sayılmaz bu ülkede herşeyin fiyatı 6aya iki katı
gamzeminaaa Bende almak istiyorum. Yarın kontrolum var inşallah cinsiyet söyler.😕 İnatla 16. Hafta diyor doktor. Belli olsa alırdım biraz birşeyler ya .
Uzay1907 Seydaisik anne olan bütün arkadaşlarımın dediği şey şu, deneye yanıla bebek bezi markanı buluyorsun, o yüzden stok yapma parasını kenara ayır:)
Htcvdr gamzeminaaa İkisini birden Alican tüm vücuda bio oil çatlak olacak bölgelere ekstra liarac da surucem İkisini alinca o bile 500 lira olmuş 🙄
sdymtl Ben daha sadece küvet seti aldım. İki müslin bez ve 10 tane ağız bezi 😀 erken diyorum daha ama fiyatlar da uçacak. Cinsiyetten de emin olayım dedim. Aslında park yatak alınabilir.