esmir
Azizinannesi2
Bi taraftan iş yapıyorum bi taraftan burada kızlarla konuşuyordum terledim rahatsız oldum iç dış üstümü tamamen çıkardım kirli sepetine attım dolabın önüne geldim ne giysem diye sonra telefona bildirim geldi elime aldım çırılçıplak ayakta telefona bakmaya başladım sonra yine buraya girdim burada @Bebiscann ve @Durubebegim e yazıyodum baktım benim bacaklarda böyle beyaz rakı, kireçli su kıvamı bir şey akıyor hemen dedim ne oluyor diye duş aldım kurulandım hala akıyor ve psikolojik herhalde bel ağrısı karın ağrısı mide bulantısı başladı stresten galiba bebişte hareket etmiyor doğru düzgün oğlanın okuldan gelmesini bekledim hastaneye gidelim diye geldi bu seferde okulda sinirlenip gelmiş coştu evden çıkmıyor dışarıda şarıl şarıl yağmur yağıyor dedim herhalde Allah esirgesin benşm başıma bi iş gelecek benim doktor kongreye gitmiş ulaşamadım evin yakınındaki 2 hastaneye gittim kadın doğumcu yok sonra kendi hastaneden başka doktora gittim oda yalandan baktı resmen kalp atışı filan dinletmedi aşırı enfeksiyonun var dedi fitil koyuldu şuan şükür hiç bir şeyim yok ama kocişim filan sap sarı oldu çünkü kayınvalimdem tam bu aylarında erken doğumdan bebek kaybetmiş devamlı hüzünlenir anlatır kap kara saçlıydı bembeyaz tenliydi diye o gelmiş aklına ya Allahım tüm bebişlere hayırlı vakitlerinde hayırlarla doğmasını nasip etsin ben hiç hayatımda bu kadar yoğun ve sıvı bi akıntı yaşamamıştım ve hiç öyle enfeksiyon belirtisi de yoktu yani son zamanlarda çok wc ye çıkıyordum herhalde devamlı sil yıka sil yıka oldu galiba oranın florasını bozmuş olabilirim 😅🤣