iki_melek_annesi Azizinannesi2 En iyisinş yaptın içinize atmayın biriktirmeyin ailene anlatamazsın ama burda bizbizeyiz rahatlarsın konuşun çekinmeyin 😊
Azizinannesi2 Bebiscann aynen öyle valla burada bir teyze var Maraşlı tumanini siyirdigin kişiye güvenme diye 😂😂çok doğru söylüyor teyzem 😂😂
gul06_ Aag06 siz bir post paylasmistiniz en son kziinizi hastaneye goturcektinz ne oldu canim insallah bir sorun yoktur smdi aklima geldide adini gorunce 😍
Aag06 gul06_ goturdum egzama icin goturdum kremleri degisti rahatladi alerjisi cikti test yapildi oyle sukur buyuk bi sorun yok su egzamamizda bi gecseydi hayirlisiyla bugun kol bacak yuz heryerinde vardi kasiyordu yine valla🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Bebiscann iki_melek_annesi tişikür idirim canim benim yaa ne idek para poğk gibi olunca dudağıma sürdüm 😁😁😂
iki_melek_annesi Azizinannesi2 Olsun biz varız kardeş oluruz o zaman ben sana abla olurum kuzum yalnız değilsin 😇😇burda Bi aileyiz
alparslanin_annesi Azizinannesi2 😂😂😂 olabilir ama cocuknicerde şişer hareket Lazım vs. Diyorlarya ondan korktum 😂
Azizinannesi2 alparslanin_annesi Ne alaka ya 😂😂valla ilk hamilelikte sabah akşam yattım hiç bişey olmadı 😂😂ikincide de yattım son haftalar hariç ev temizliği falan derken 😂😂
Azizinannesi2 iki_melek_annesi İyiki varsınız iyiki 🥺🥺😭😭şu an bu yazı için aglicam bı dk ağlayıp geliyorum
Seher924 Kızlar 5 hafatalıgım beta değerim 1088 ama kalp atışında duydum beta değerim yükşelmiyor başına gelem var mı ?
UmutsuzPolyanna Ouf uzaktan okuyorum ama yinede hızınıza yetişemiyorum gündüz az kalsın doğuruyordum haberiniz yok djdjd urfalı hatuna güldüm başıma gelecekti neredeyse 😅
alparslanin_annesi Azizinannesi2 inşallah öyledir hareketsizlik çocuğa iyi gelmiyormuş malesef bende korktum bi 😊 sabaha kadar yatıp sabah kahvaltısına kalkıyorum 1 saat içinde geri yatıp akşam 7 8 e kadar gine yatıyorum bu aralar çok değiştim 😂 Bayadır dışarı çıkamıyorum onun etkisi sanırım