Azizinannesi2 Bebiscann Bişey dicem yine benim başıma ağzımı actirma yukarıda biraz anlattım okumak istersen
Azizinannesi2 Ba_momss Allah yardımcın olsun bacım ne diyeyim Allah sizi ayrimasin mutlu huzurlu yuvanizda geçinip gidin inşallah
Ba_momss Azizinannesi2 sonrası Allah kerim dedin ya bizi bağlamaz naparsaniz yapın ister kavga ister başka 😂
Deletedmom62627 Azizinannesi2 yok Allah korusun ama gazı olunca ortalığı birbirine katıyo 😁 bugün de gazlı maalesefff
ozmus Deletedmom62627 sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın 😂 seni her gördüğümde bu sözü yazasım geliyor 😂😂
Azizinannesi2 Deletedmom62627 Ne olsun kızı uyutmaya çalışıyorum uyursa çay icicem belki başımın ağrısını alır diye 😂
Azizinannesi2 Deletedmom62627 Allah yardımcın olsun canım yüz üstü yatırmayı denesene hem gaz cikarmalari iyi oluyor hemde rahat ediyorlar
Ba_momss Bebiscann 🤭🤭 gelinine kız gece yarım saatte bı uyandı 6 da ful dikildi ayaga bide banyo yaptı akşam mis gibi yatmasi lazimken ne şimdi bu 😢
Azizinannesi2 Bebiscann Dökülse su lekesi varmış prenses lan sen o bebelrin karnını doyurup sana yemek yapıp evi temiz tutmaya çalışıp çamaşırları temiz tutmaya çalışayim sen masada su lekesi kalmış o an oncam masayı patlatasim geldi