Ba_momss esmir alırım acımam 😂disardayken de bakkala uğrarım bizimki bıraksın akşam harcamayim paramı derim bı gelir niye vermedin diye bı sürü laf eder banane niye veriyim cebimdeki kendi paramı her gün ugruyosun nasılsa derim 😂
Ba_momss Azizinannesi2 yok bacım yapamaz yaptırmaz bahaneleri devir değişti 😂 ulan devir aynı devir sen degisiksin işte
Azizinannesi2 Ba_momss Aynen öyle içimden bir ses dur Büşra o gelin gelince seni mumla ararlar diyor dur bakalım ne olacak
Ba_momss esmir aynen o iciyo her gün uğruyor zaten Hiiic te harcamam karttan da yiyorum bugün kıza diyo güya 😂kızım kartlar ucuyo gene diye he he acitasyon yapma dedim 🤣
Yigit_Aras9 Azizinannesi2 yeter gayrı aizizi çaliştiridğin 😅Benm içim acıyor ona aziizzi bana ver paşalar gibi bakarım şjşhşhşhşhş çaliştirmam senin givi vicdansız Onu boşver aziiz günde kaç para getiriyor eve 😅😅
Azizinannesi2 Yigit_Aras9 Günlük değil bacım haftalık çalışıyor 20 30 alıyor el altı olunca 😂😂bak bak konu para olunca nasilda değiştin puhh sana
Ba_momss Azizinannesi2 ararlar gorumcem bana dedi annemle babama bı sen bakarsin gibi geliyo o farklı olur heralde dedi bende niye anacığın onu benden önce taniyo daha samimiler sonuçta oda bakar ya dedim İç sesim : bok bakarım anan bana yaptıklarının bedelini bı ödesin asla bakmam oldu 😂
Yigit_Aras9 Azizinannesi2 😅😅20 30 az yetmez bana😅Benm oğlan 5 aylık olsn çalişmaya göndercem eve en az 100 lira gelcek günlük öbür türlü eve alamam zor dönemlerden geçiyoruz herşeye zam gelmiş evde beleşe yaşıyor olurmu öyle şey
Azizinannesi2 Ba_momss Allah seni Allah elden ayaktan düşürmesin ben bakarım hiçte gocunmam ama işte bazen sinir ediyor işte ne bileyim ben susuyorum büyük diye beklemedeyim
Bebiscann Azizinannesi2 okudum hepsini kız erkekler hepsi böyle kafasına vura vura öğretecen zamanla oturur
Ba_momss Azizinannesi2 çok canım yandı Büşra çok 1 hafta kala ayrılmayı bile düşündüm o kadın yüzünden
Azizinannesi2 Ba_momss Allah yardımcın olsun bacım ne diyeyim Allah sizi ayrimasin mutlu huzurlu yuvanizda geçinip gidin inşallah