Siriuss smyya1 cihan polikinlikte yaptırmıştım. Detaylı ultrosona giriliyor daha sonra zaten sadece kandan baktırmak yeterli diye düşünüyorum
smyya1 Canpolat sizinki çok iyiymiş ya ben Mayıs Haziran’da tayinciyim o yüzden gidince alayım diyorum temmuz gibi baslayacam mecburen 😂
Canpolat smyya1 hayırlısı olsun inşallah birbirimize haber verelim o zaman 😀 ya 28 i ya da martın ilk haftası giderim 😀
Zynphspt smyya1 bende covid oldum ve haftam doldu 2 testi yaptıramadım maalesef 14. Haftadan sonra yapılmadığını söyledi doktorum bizim burda 150 Euro +ultrason 40 Euro
smyya1 Zynphspt size 3 lü yada dörtlü test yaptırmaları lazımdı o zaman doktorunuza bi danışın isterseniz
Zynphspt smyya1 daha hala gidemedim sürekli pcr testim pozitif çıkıyo negatif e döner dönmez randevu oluşturulcak ama burda maalesef negatif olmayınca almıyorlar da bakmıyorlar da 5 hafatdır bebeğimi göremedim😒
AyMeh94 ayseoznur ya turkiyede cok ucuz fiyat.Azerbaycanda bizim parayla 70 manat.sizin parayla 560tl.
AyMeh94 smyya1 biz 1 haftadan 10 haftaya kadar 199 tl,10 haftadan 20 haftayadek 239 tl,20 haftadan sonra 279 tl boyle
smyya1 AyMeh94 oo çok saçma çocuğun haftasıyla ne alakası var hepsinde aynı işlemi yapıyorlar gerçekten çok pahalıymış Allah yardımcınız olsun 🤲