smyya1 Kızlar 10+4 haftalık hamileyim haftaya ikili test yaptiracam özele gidiyorum normalde ama fiyat hakkında bilgim yok özelde ikili test fiyatları ne kadar biliyor musunuz?
Canpolat smyya1 aynı günlerimiz hayırlı olsun bende bu ayın 28 i ya da 1 Martta yaptırmayı düşünüyorum merak ediyorum özele gidiyorum bende orda yaptıracam da bide 🙂
Siriuss smyya1 cihan polikinlikte yaptırmıştım. Detaylı ultrosona giriliyor daha sonra zaten sadece kandan baktırmak yeterli diye düşünüyorum
Pembekurdele smyya1 perinatolojide bakilan ikili testti benimki detayli bakiliyor ultrason +kan. Siz kadin doğum doktoruyla mi yapacaksiniz perinatolojide mi ona göre degisir fiyat perinatologlar pahali çok detayli bakiyolar
smyya1 Pembekurdele şuan için bilmiyorum doktorum hangisine yönlendirirse ona giderim büyük bi ihtimal ilk gebeligim olduğu için de çok bi bilgim yok buradan veya internetten bakıyorum herşeye 🙂
Pembekurdele smyya1 bende öyleyim benimde ilk gebelik 🙈 arastira arastira insan öğreniyor🤗 18. Haftadayiz 20. Haftalarda detayli ultrason var simdide onun derdindeyim 🙈🙈
smyya1 Pembekurdele ahh sağlıklı olsun bebislerimizde gerisi önemli değil 🥰 kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti
smyya1 Canpolat yaa Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende duruyum 12. Haftaya kadar belki cinsiyeti öğrenirim diyorum kararsızım 😂
Pembekurdele smyya1 ikili tarama da öğrendim 12. Haftada inşallah sizde öğrenirsiniz çikolata yiyin giderken 🤗
Canpolat smyya1 dur kız bekle martın ilk haftası gideriz belki pozisyon açık ise öğreniriz aşırı heyecanlanıyorum tez canlıyım ben eşyalarımı şimdiden almak istiyorum eşim zor tutuyor 😀😀
smyya1 Canpolat bende aynıyım ya tayinci olmasak beşiğini felan almıştım şuana kadar ama tayinci olunca elim kolum bağlanıyor gittiğimiz yerde alacaz mecburen 😂
smyya1 Pembekurdele ayyy inşallah eşim haftaya git cinsiyeti de öğrenirsin belki diyor ama 12. Haftada gideyim hiç değilse cinseti de öğreniriz inşallah aşırı merak ediyorum
Canpolat smyya1 canım 12.haftadan başlıyor ama en kesini 16 ben alışverişe 17 hafta gibi başlarım mesela erken haftalar da yanılma çok yüksek oluyor 😀 sabredin sabredin
AyMeh94 ayseoznur ya turkiyede cok ucuz fiyat.Azerbaycanda bizim parayla 70 manat.sizin parayla 560tl.
smyya1 Canpolat sizinki çok iyiymiş ya ben Mayıs Haziran’da tayinciyim o yüzden gidince alayım diyorum temmuz gibi baslayacam mecburen 😂