Askeryareni Dikkatimi çekti cidden covid testi neden bu kadar pahalı ya yazık günah milleti sömürmekten başka bişe degil Ben Kıbrıs tayım 100 tl covid testi doğum için ona bile çok derken Türkiye aldı başını gidiyor
Tuanacam LinaEmine sezeryan ise başka yerde yaptırabilirsiniz sanırım 1 gün önceden ama normal doğumun zamanı belli olmadığı için pek mümkün değil gibi.
Suleyldz Tuanacam Bütün Medipol hastanelerin de fiyat aynı mı acaba Bende Çamlıca medipole gidiyorum da fiyatları bilmiyorum
Tuanacam Suleyldz hiçbir fikrim yok gerçekten burdaki başlıklardan aratabilirsiniz aslında genelde konularda bulunuyor. Telefonla arayıp da fiyat bilgisi de alabilirsiniz biz hem hastaneden birebir hem telefonla bilgi almıştık bu hastaneye karar vermeden evvel.
SnurY Suleyldz camlica medipolde Normal dogum 3500 Sezeryan 4500 Mesai dışı doktor çağırma 2000 Corona test ucretini bilmiyorum sanırım ordada zorunlu yapılıyordur
nzmst2810 LinaEmine Ben sormuştum normal doğum 3.700 Zorunlu sezaryen 4.800 İsteğe bağlı sezaryende ise 7 bini buluyordu hatırladığım kadarıyla 3 hafta oldu soralı.
prensessannesi22 Smeyyeer merhaba, canan hanıma gidiyorum. Çok çok memnunum bir kez gidin pişman olmayacaksıniz 👌 herşeyi detayli gosteriyor.
DuyguLina_ LinaEmine maalesef ben başka test yaptırmadım. Kan testini bile sağlık ocağında yapıp getir diyor doktorum para verme bir daha diyor.
Smeyyeer prensessannesi22 çok teşekkür ederim 2 düşüğüm oldu benimde kan da pıhtılaşma var o yüzden bir doktor arayisindayim da
Deletedmom_33 oblomov Yok ameliyathane kapısında spinal değil mi diye sordular bana gerçi fotoğraf çekimi var spinal değil mi sezeryan dediler dedim farketmez
oblomov Deletedmom_33 peki fotoğraf çekimlerinden memnun kaldınız mı acaba bende taze foto ile anlaşmayı düşünüyorum da
Deletedmom_33 oblomov çekim aceleye geldi bizim ama güzeldi. 149 tane teslim edildi. Oda çekimi olmadı bebek yoğun bakıma gittiği için