Melisagncm LinaEmine normal doğum 3800 zorunlu sezeryan 4800 isteğe bağlı 6 küsürlerdeydi salı günü görüştüm daha
DuyguLina_ LinaEmine 3.800₺ normal doğum 4.800₺ sezeryan. 6.800₺ isteğe bağlı sezeryan. 225₺ pcr testi ve yaptırmak zorunlu.
nzmst2810 LinaEmine Ben sormuştum normal doğum 3.700 Zorunlu sezaryen 4.800 İsteğe bağlı sezaryende ise 7 bini buluyordu hatırladığım kadarıyla 3 hafta oldu soralı.
Villanelle Bilmiyorum ama kesin çok pahalıdır. Yeni yıl ile birlikte aşırı zamlar geldi. Şurada bekleyeyim
Villanelle prensessannesi22 ben Gebze de yüzyıla gidiyordum. İkiz gebelik için sezaryen 8500 dediler. Devlette hem kadın doğuma hem perinatologa gidiyorum artık 😂
miniktirtilim Villanelle haha masallah ikiz gebeliklerde ucret iki kati oluyor maalesef cok sacma bence.
LinaEmine Deletedmom_33 normal doğum ücretleri bile almış başını gidiyor , sezeryan için yine de iyi gibi
Tuanacam Deletedmom_33 merhaba bize zorunlu sezeryan 4800 diye fiyat verdiler neden fazla ödedeniz merak ettim?
Deletedmom_33 LinaEmine Normal de 4200 idi sanırım, isteğe bağlı da 6800 galiba. Bazı hastanelere göre bence de uygun ve personelleri oldukça ilgiliydi ben gece 2 de girmeye rağmen hepsi enerjik ve gülerek girip çıktım
Tuanacam Merhaba normal doğum 3800+900 lira istersen epidural Zorunlu sezeryan 4800₺ İsteğe bağlı sezeryan. 6500 ₺ Covid testi istiyorlar 200tl de o Eğer ki covid çıkarsan gecelik 4000₺ ekstra ücret alıyorlarmış🤦🏻♀️
Suleyldz Tuanacam Bütün Medipol hastanelerin de fiyat aynı mı acaba Bende Çamlıca medipole gidiyorum da fiyatları bilmiyorum
Tuanacam LinaEmine sezeryan ise başka yerde yaptırabilirsiniz sanırım 1 gün önceden ama normal doğumun zamanı belli olmadığı için pek mümkün değil gibi.
DuyguLina_ LinaEmine maalesef ben başka test yaptırmadım. Kan testini bile sağlık ocağında yapıp getir diyor doktorum para verme bir daha diyor.