Fatos0707 Kızlar yardımcı olurmusunuz suni sancı nasıl oluyor bizim bebişin gelmeye niyeti yok galiba doktorum suni sancı başlatıcak..
Gizemimi Fatos0707 canım seni korkutmiyim ama tavsiye etmem. Bir hafta önce doğum yaptım 1 saat dayanabildim suniye hemen sezeryan istedim
Rabia87 Fatos0707 bende suni sancı ile doğum yaptım. Doz doz çoğaltarak yapıyorlar. Normal sancı ile kıyaslanınca nasıl oluyor bilmiyorum 🙄
shdshntrk Fatos0707 canım ben 6 saat çektim 9 cm açılmam oldu evet çok sancılıydı ama darlık vardı sezeryana geçtim 😖 ben senin yerinde olsam kendi sancımla doğum yaparım
Fatos0707 BuFi2012 Amin inşallah kolay olur.Benimde aynı şekilde salıya kadar gelmezse salı suni sancı vericek doktorum
BuFi2012 Fatos0707 Allah yardımcımız olur canım korkma. Benımde ilk doğum neyle karsılascamı bilmiyorum ama kolay olur inşaAllah.
Gizemimi Fatos0707 40. Haftamdaydım ne sancı ne su bide herşeyim normaldi bebeğin kafası kanaldaydı ama malesef.. :/ direk sezeryan olsam daha iyi olurdu güle oynaya ameliyata girerdim o acıyla girmek zorunda kaldım
Efruzelvineren Benimde aynı kasılmalarım ve ağrım çok ama doktor salı günü suni sancıyla doğumu başlatalım dedi bilmiyorum şu anda tevekkül deyim Rabbim hayırlısıyla bi Avazda kurtulamayı nasip etsin inş hepimize
Mervelerce Kbrskr aynen bizde son güne kadar bekliycez sanırım🙄 39+2 yim hiç suni sancı muhabbetimiz Yok son günü bekleyip karar vericekmişiz🙄
Fatos0707 Kbrskr bizim 37 yada 38 nci haftada olması lazım yani 10 ağustosda 28 ağustosa kadar bekleriz dedi doktorum eğer gelmezse 28 ağustosta sabah gelirsin suni sancı başlatırız dedi .Bende kendi gelmesini istiyorum 2 gün kaldı pek niyeti yok gibi
Efruzelvineren Kbrskr 38. Haftadayız çok şükür ama benim ağrım ve kasılmam çok artık dayanılcak gibi değil sezeryan istedik doktorum da önce suni sancıyı deneyelim dedi salı gününü bekliyoruz
Rabia87 Fatos0707 yok hayır ama eğer hastane yapıyorsa , 4-5 cm açıklıktan sonra epudural yapılabiliyormuş.
deletedmom503 Bence dr git tatlım kontrolunu yaptır eger suyun ve bebegin saglikliysa bekle derim elbet o ordan çıkacak oyle düşün kimin bebeği icerde kalmış demi😉suni sancı normal sancı ile kıyaslanamaz bile ben ilk gebeliğimde suni aldim annemi dinlemedim çok pisman oldum ikinci de dr beklicem dedim kontrolumj yaptirdim bekledim kendi sancımla gittim çok kolay oldu bu benim tavsiyem karar sesnin tabii ki Allah yardimcın olsun insallah kolay saglikli dogurursun güzel haberlerini bekliyoruz 🙋♀️😗
Fatos0707 shdshntrk bende kendi sancımla olsun istiyorum ama salı günü 40+6 olucam cok beklenirsede cocuk için zararlı olur diyolar tuvaletini felan yaparsa diye
Busucan Fatos0707 40.haftam dolmuştu bebek kanala inmediği için suni sancı denedik. Yaklaşık 3-4 saat aldım ama zerre sancı hissetmedim çünkü açılmam hiç olmadı 😊 sonrası sezeryan oldum. Ama denedim pişmanlık kalmadı içimde
Deletedmom206 Fatos0707 39+6 Doğum yaptim doktorum açilmam ve sancım yoktu Sunni sancıyla doğumu baslatalim dedi çevredekiler beni cok korkuttu korkudan sezeryan Olsun dedim ama sezeryanin daha zor oldu
Azrasevval Zamanın varsa brkle derım benım kızımda gelmedı 41.5gunlukken 2.5cm acılmayla gıttım ve 8saat sunı sancı cektm berbat bsydı bol bol yuru ve sıcak dus al hıc yoktan acılman olur sunıye gerek kalmaz