Miniktirtil Kızlar amh degerim 6.8 çıktı fakat lh fsh degerlerim normal ultrasonda kistik görünümde yok çok şükür doktor pko değilsin dedi bu taniyi koymak için yan değerler olması lazım diyor. Sizce başka bi doktora gitmeli miyim ? İçime kurt dustu
Nihalilhann Miniktirtil 5 üstü pko sayılıyor canım daha önce bende bu testi vermiştim verdiğim kağıtta yazıyordu
Marblingg Miniktirtil adetlerim duzenli tuylenmem yok sadece kilo alip veriyodum asiri kilolu degilim ama bu belirtilerden biri vsr ise pkosun demsiti doktor 5 sene once oylede oldu normal yollardan hamile kalamadim tup bebek yaptim sansmidir nedir ama pkolularda tutma olasiligi yuksek benden 40 tane topladilar yumurta pkolu oldugum icin amh 6.45 di benim iki kere denedim ikiside tuttu ama tabi insallah gerek kalmaz cunku her pkolu illa tup bebekle kalicak diye bisey yok. Sans isi
Minnakkurabiyeveannesi27 Miniktirtil kuzum normalde amh en fazla 4 olmalı senin değerin bayağı yüksek ama FSH ve lh değeri oranı pko desteklemiyorsa ayrıca ultrason görüntüsü de buna onay veriyorsa sıkıntı olduğu u düşünmüyorum sadece yumurtalıklar çok iyi çalışıyor demektir ama yine de başka bir iki hekime daha gorunmeni tavsiye ederim birde vajinal ultrason ile adetin 3. Günü bakılması daha doğru sonuç verir
Miniktirtil Minnakkurabiyeveannesi27 https://resimyukle.io/r/O4XucLmWuh diğer degerlerimi yükledim açılır mı bilmiyorum. Yani bu testleri bi çok kez yaptırdım sadece amh değerime bakilmamisti çok kez ultrasona da girdim hem vajinal hemde normal şekilde bakıldı bende ondan şaşırdım bu değere canım. Adetlerimde düzenlidir bin şükür ama şaşkınım yani umarım gerçekten yoktur
Miniktirtil melekimserra allahallah neye göre pco oluyoruz bende bilmiyorum ki. Peki adetleriniz falan düzenli mıdır sadece bu değer yüzünden mi pco dedi
Miniktirtil Nihalilhann ben şehir hastanesinde yaptırdım değerde normal yazıyor zaten doktorda normal dedi ama vallahi bende şaşırıyorum ne doğru ne yanlış bilemedim 😂
Nihalilhann Miniktirtil canım lh ve fsh de yüksek senin 2-2.5 olması gerekiyor normalde orda değer normal gözüküyor ama daha önce çok kez baktırdım bunlara en doğru adetin 3. Günü kesin sonuç veriyor
Hayal95 Miniktirtil Benim 6.6 bana aynı doktor amh güzel dedi polikistik falan demedi banada sadece yumurtamiz çok doğuştan
Miniktirtil Hayal95 benim bu konuda beynim yandı inan ki 😅 hayir doktora soruyorum o da senin dediğini dedi canım yani bana niye altında sorun arıyorsun diye soruyor doktor zaten pco ya dair hiç bi belirtimde yok bilemedim yani
Minnakkurabiyeveannesi27 Nihalilhann Canım yanlış yönlendirip korkutma lh/FSH oranı zaten 2.5 tan büyük olursa polikistik över tanısı konuluyor arkadaşın değeri gayet normal FSH/lh oranida 1 den büyük olmalı oda doğru yazık korkutmayalim sadece bu değerlere bakarak biraz estradiol düşük ama o da normal yani
Miniktirtil Marblingg yani benim Bi tane düsugum var Nisan ayindan beş ay denemeden sonra olmuştu kurtajdan sonra bende hamile kalamadım keza onun üstüne bi çok kez muayene oldum bende pco belirtilerine rastlanmadı yani killanma adet gecikmesi vs. Gibi bulgular olmadı çok şükür bu değer içinde doktor altında bisi aramamak lazım diyor ama şimdi sizde böyle diyince içim içimi yedi yalan yok keza sizin değeriniz benden de düşük. Hersey kısmet inşallah Rabbım dileyen herkese nasip etsin
melekimserra Miniktirtil gördüm dökmediğim para kalmadı en adet söktürücü masajla adetlerim düzene girdi şükür sonra da hamile kaldım onyüzden tekrar amh ye baktırmadım
Miniktirtil melekimserra neyse ki hamile kalmışsınız Allah sağlıkla bebeğinizi büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başıma 🥰 banada dua edin lutfen