FusunF 10 gün önce sezaryen oldum ilk iki günden sonra agrı m olmadı sakin korkmayın korkulacak birsey değilmiş dayanılmaz agrısı da yok doğum yapacak olan annelerimiz korkmasın diye post açayım dedim 😊💕
Mickey1995 FusunF Cok iyi geldi bu yazdığınız benimde doğumum var haftaya Allah nasip ederse sezeryan olucak stres korku sardı ☺️
Ela532 FusunF gözün aydın canim benim. Adet ağrısına benzer bir ağrımı daha mı şiddetli oluyor ilk gün falan
Leylayz FusunF teşekkür ederim farahlattığınız için bende planlı sezeryan düşünüyorum umarım kolay geçer benim de
Minammm FusunF FusunF benimde 26 günüm kaldı her gün o doğumhaneye nasıl gideceğim nasıl sakin kalacağım onu düşünüyorum sezeryan olacağım ama yine de ağrı hissederim panik yaparım diye çok korkuyorum kendimi de bebeğimi de riske atmadan bir atlatsam hayırlısıyla
FusunF Mickey1995 inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız💕😍 gerçekten korkulacak birsey değilmiş heyecan olması çok normal bende çok korkmuştum ama boşa korkmuşum
Zehraspl Mickey1995 canim yaninda nescafe gotur dogumdan sonra icersin narkozu erken atiyosun bide bok su icip bebegi emzir bebegin kakasiyla atar narkozu siyah olur kakasi korkma sende bol bol yurursen kolayc aatlatirsin ben oyle yapmistim
Bsraa59 Mickey1995 ilk sezeryansa hiç üşenmeden yazıcam 😂 uyuşukluğun geçene kadar bişe yok sadece çok titriyosun soğuktan o da 1 saat ameliyathanede kalıyoruz çünkü. Uyuşukluk geçince dikiş yerin ve iğne yapılan yerin baya acıyo ama arkasından bi iğne yapıyolar daha da acı macı kalmıyo rahat olun 😂 bide ne kadar nazlanırsanız yatarsanız sizin için o kadar zor olur. Kalkın yürümeye çalışın bebeğinizi emzirin hiiç bir sıkıntı olmuyo merak etmeyin ☺️
bebegimmm123 Peki çok merak ettiğim bişey var karnınınız çok yıpranıyo mu mesela dikiş izleri çok belli mi. Birin de karnı buruş buruş olmuştu o yüzden çekiniyorum. Yoksa o tamamen bizimle mi alakalı toparlanması için korse takmak gibi mesela
SusamTanecigi bebegimmm123 23 gün olsu bende sezeryan oldum göbeğim kalmadı korse takmadım doktorum takalım demişti ama sikilasmasi için takmak istiyorum artık benim acı esigim düşük biraz ondan erteledim biraz bence dikişler de tamamen doktor ile alakalı bende bisey belli değil annemde bisey yokki hiç demişti
FusunF bebegimmm123 benim dikiş yerim aşagıda yanı ama karnım baya indi çok az kaldı tabi yumuşaklık var biraz oda artık sporla düzelir diye düşünüyorum korse kullanmadım 1 ay sonrası kontrolde doktora sorcam göbek kalırsa kullanırım diye düşünüyorum ☺️
user124578 bebegimmm123 vücutla alakalı o ben kilomun hepsini vermedim o yüzden biraz göbeğim kaldı ama eski kiloma dönsem oda kalmazdı eminim ve kalan göbeğim de gayet normal buruşuk değil sadece çatlamıştı onun izleri var onlarda ilk baş kırmızıydı renkleri baya soldu zamanla daha da solacak
Minammm SusamTanecigi eski kıyafetlerinize girebiliyor musunuz en çok hamilelikten önceki kıyafetlerimi giymeyi özledim 😊
edamutlu12 FusunF sonda meselesini ve doğumdan hemen sonra ne giydiniz elbise tarzı bişey mi yoksa pijama takımı mi yanıtlarsanız sevinirim 🙏
Duyguuuuuuu FusunF ben daha dogum yapmadım tabi dpgum şeklide belli degil ama bildigim ve duydugum kadarıyla korseyi ne kadar erken takarsan oladar etkili olurmuş canım eger korse takmak istiyosan şimdilerde takmaya başla
FusunF edamutlu12 sondayı uyuştuktan sonra taktılar hissetmedim uyuşukluk geçince çıkarırken hiç agrı sızı hissetmedim öyle ağrılı birsey değil ki ben adet agrıısna bile dayanamayan agrı kesici içen bir insandım düşün yanı sadece karna bastırmada agrı oldu oda saniyelik zaten ben gecelik giydim iki gün boyunca gecelik giymenizi öneriyorum
FusunF Minammm hiç korkma canım bende boşa korkmuşum zaten kısa sürüyor inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini 🙏🥰
Elfvli 5 gün önce oldum ertesi günü eve geldim bağdaş kurup cocuk emzirdim. Ne sezeryan dan korkun nede sütüm gelmezse diye 🤲💕 pozitif olun hersey yolunda gider.
Cerencemal Minammm sezeryan doğum yaptım doğum yaptığım gün 96 kilo idim 1 hafta sonra doktor kontrolüne gittim tartıldım ve 81 kilo idim bol bile geliyordu kıyafetlerim