Serife07 18 haftalık hamileyim fakat aklıma şu içmek gelmiyor o yuzdende idrar yolu enfeksiyon oluştu ne yapmam lazım?
Haticeyildiz Serife07 enfeksiyon icin ne yapman gerekiyo bilmem ama baska sorunla karsilasmaman icin su icmeye baslasan iyi olur gunde 3 litre icmelisin yada en az 2 diyelim
Eliff Serife07 sana önerim şu olur yanında şiseyle gez evinde,otururken,yatarken o şişede seninle olsun ozaman çok rahat tükettiğini göreceksin suyu..Bende 38+lardayim artık 1.5 litre sulardan aliyorum günde 2 kez dolduruyorum şişeyle gayet rahat icebiliyirum
1PrensAnnesi Serife07 cnm benm birden içemiosan bile doktorum bana bi şişeye doldur ağzını ıslat bırak ıslat bırak bu şekilde artır bi bakmışsın çokta güzel içiosn demişti tavsiye ederm çok faydası var. Geçmş olsn
Kezu17 Ben de 1,5 lul şişelerden dolduruyorum, öğlenekadae bi şişe öğleden sonra bir şişe bitiriyorum. Bu şekilde yanında şişeyle dolaşınca unutamıyorsun 😂
Dsa Serife07 şişeyle iç ve yanından ayırma hem kaç litre içtiğini bilirsin tadı kötü geliyorsa nane zencefil elma gibi şeylerle tadını değiştirebilirsin
GizemDoan Serife07 Benimde suyla pek aram yoktu hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün şişeye koyup masaya bıraktım mutfağa gidip geldikçe içiyordum sende böyle yapabilirsin
Momtobe Hem şişeyle gez hemde kuru yemiş tarzı ciğ badem fındık beyaz leblebi felanda koy onlardan at ağzına sonra hep susuyon ztn öle öle alış
TunaDeniz Serife07 merhabalar canım, ne yap et bol su içç, hem enfeksiyon için hemde amniyotik sıvı için bebişin için çook önemli 37+5 deyim çok şükür böyle bişey yaşamadım en az 3 lt su içmelisin
Mervece92 Suyun içine limon sıkıp aromalı yapabilirsin.telefonuna su içmeyi hatırlatan program yükleyebilirsin.bi anda içicem diye şartlanma aklına geldikçe iç.mesela her tuvalete girip çıkınca bir bardak iç.su mutlaka içmen lazım kendini şartlarsan yaparsın 😊
Busranagme Serife07 su içeceksin baska yolu yok . Azar azar iç . Başlarda öyle oluyor insan . İçmeeye çalış
hande123 Serife07 ben yanımda sürahiyle geziyorum başka türlü insanın aklına gelmiyor çünkü denemeni tavsiye ederim
Kurtum Serife07 ben de suyu çok zor içerim. Ama senin ve beveğin için çok çok çok önemli. Erken doğumu tetikliyor en önemlisi su içmemek. Ve asla canım istemediği halde zorla zorla iöiyorum bebeğim için. Buna mecburum sen de mecbursun. Bu keyfiyet değil ki canım istemiyor veya susamadım nasıl içeyim diyebilesin. Ben şunu yapıyorum app stordan su içme uygulamadı indirdim androidlerde de var. Sana bi saatte bir yarım saatte bir senin belirlediğin aralığa göre hatırlatma yapıyor sende içiyorsun ve kaç litre içtiğini işaretliyorsun. Günün sonunda hedefe ulaştığında çok mutlu oluyorsun. Bu uygulamayı kullan muhakkak. Çok faydasını görürsün canım