Yesim619 BaharSnss55- Sudocrem den başka önermem çünkü çok iyi pisigi anında yok ediyor ve de her alt açmada sürmeye gerek kalmıyor şuanda Trendyol da indirim de bir bakın derim
Yesim619 ELiff46 Bepanthol u n bit kadar i 90₺ ve bir ay gitmiyor çokta pahalı imkan meselesi.. oyuzden ben oğluma doğdu doğalı kullanıyorum çok memnunum
ELiff46 Yesim619 benimde de durumum aham Şaham değil demek ki memleket farkı var burda 36 tl. Cok azıcık sursen bile faydası oluyo hem trenyolda indirime de giriyo ordan da takip edebilir
SeviMerveUsta @"BaharSnss55- BaharSnss55- mustela ve sudokrem aldım ben mustela için en iyisi diyorlar ama bence bebeğin cildine göre değişen bir şey benim arkadaşımın bebeğine de sebamedin pişik kremi iyi gelmişti
Yrnnry BaharSnss55- mustela ındırımdeydı stok yaptım resmen umarım aldıgıma deger ama herkes bebantol onerıyo kı bnede bacak aram tahrıs oldugunda yada yüzüme kullanıyorum
cgdm-trzi BaharSnss55- şampuan, vücut losyonu, pişik kremini mustela kullanıyorum çok da memnunum bayağı gidiyor hemde 5 ay kullandım 100 ml pişik kremini
Sindamek BaharSnss55- sudocrem kullandım oğluma küçük bir pakedi bayağ gitti.. Çok etkili şimdi doğum yapacağım e bebekte indirimde iken kocaman almıştım bebek alışverişinde yine onu kullanacağım. Formu katı olduğu için kalıyor hem popoda