gldn065807 Deside tabiki inşallah kafana takma o yüzden kilosunu benim önce gerideydi sonra toparladı hiç strese sokma kendini
Ayse_35 Dün kontrolüm vardı. 32+2 kızım, 2044kg boy 44cm , doktor gayet iyi dedi. 2 kg altı da olabilir. İkinci gebeliğim beslenmeye dikkat ediyorum. Ayrıca 15 aylık kızım var emziriyorm, yeterli dengeli beslenmek benm için önemliydi.
Deside Ayse_35 Maşallah canım sağlıkla gelsinler inşallah doktorum normal kilosu dedi banada düşük geldi
Beyzan738 Sibel_3455 canm hareketleri nasil seninkinin ben 33+5 haftalgm oncr daha cok hareketlydi smdj durgunlasti stres yapıyorum bole olncada
Deside Beyzan738 sürekli hareket etmiyor tabiki bazen durgunlasiyo bazen çok hareketli bazen çok sert oluyor değişiyor doktora sordum normal bu şekil olması dedi sen sormadın mi
Ayse_35 Deside bol bol yoğurt kefir ye iç. Sol tarafa yat dinlen. Genetige bağlı, kiloya takma. Bazı bebekler doğduktan sonra çok daha hızlı kilo alabiliyorlar. Teşekkür ederim. Bebeklerimiz sağlıkla doğsun büyüsün 🤲👣🤰
seon90 Deside evet canm daha iri doğuyorlar tabi işin içine genetikte giriyor.yani kız bebeği kilolu olanda oluyor.ama zaten doğduktan sonra kilo alıyorlar canm sağlıklı doğsun yeterki
Deside seon90 aynen öyle canım sağlıklı olsunda doğduktan sonra alırlar Rabbim sağ Salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Beyzan738 Deside sali günü kontrolüm var ama bi an stres oldum bir hafta once flan kipir kipirdi suan cok hafif harktleri var ve az yani hic yok gbi bsy.. Bole olunca stres yapıyorum korkuyorum ondan mi ki
seon90 Deside bu arada kabak çekirdeği ye her akşam.boza iç.evde blendırın varsa muz süt ceviz badem karışımı hazırla iç canm.
gldn065807 Deside çiğ badem çiğ fındık ceviz kaşar yoğurt muz özellikle maden suyu ve bakliyat et tavuk ağırlıklı beslendim karın çevresi iki hafta geriydi hatta doktorum bile şaşırdı nasıl beslendin diye bunları ye çok kilolu olmasada çok şükür haftasiyla uyumlu hale geldi sende dene insllah seninde toplanır ama zaten çok zayıf değil kendine sıkıntı yapma
Deside Beyzan738 benimde öyle canım normal bunlar herzaman bir olmuyorlar stres yapma ben de çok takılıyorum ama rahat bırakmamız lazım kendimizi stresden uzak durmak gerekiyor
Sibel_3455 @Beyzan738 benimki çok hareketli maşallah durgunlaştığı zaman çikolata yiyorum kendine geliyor 🙂şuan mesela horon tepiyor sanki 😂😂😂stres yapma doktorumda günde 10 kez hareket yapması lazım dedi
Deside Ayse_35 canım sağlık olan herşeyden yemeye çalışıyorum ama sol tarafıma yatamiyorum hep sagimda yatıp kalkıyorum
Deside gldn065807 hepsini tüketiyorum canım ben stres yaptım bana düşük geldi kilosu doktorumda normal gayet sıkıntı yok dedi