Mylove Gozde1414 baby turbo daha iyi ama baby me yede şans verin derim indirimde ebebekten almışım keşke daha çok albaymışım çok güzel sızdırma asla olmadı sleepy çok sızdırmıştı
_BSE_ Gozde1414 sleppy kullanıyorduk hem taşma yaptı hemde pamuk bırakıyordu hep baby turcoya geçtik memnunuz
Mylove Elif_ztrk Prime seelpy baby turbo can bebe molfix Baby me hapsini denedim altını hep yıkadığım için Asla pişik olmadı krem dahi kullanmadım Gelinimiz sleppy kullandı hep onun pişiği çok oldu yıkamıyordu o
Mylove Kilaflarinmucizesi son kullanma tarihlerini kontrol edin mutlaka geçeni de ucuza satabiliyorlar
Gebehanim Gozde1414 baby turco aldım denemek için 1 numara 80 tane var içinde ıslak mendilini de aldım denicem iyi gelmezse sleepy alırım sonra
Tgceetali_08 Gozde1414 ben ebebek den aldım baby me kendi markası hem uygun diğer markalara göre hemde çok tavsiye edildi
Uzay1907 2 paket prima premium care yedekledik, artık doğumdan sonra memnun kalırsak toplu alım yapacağız
Pelinakcn Biz sleepy aldık, hatta daha önce iki yeğenimde de onu kullanmışlardı. Biri doğuştan egzamalı ve atopik ciltliydi ona özellikle çok iyi geldi, o yüzden bende ondan aldım inşallah doğunca kullanıcaz 🙏🏻
GamzeBaz Mihriballim stok ypmasaydn canım keske inşallah iyi gelir bebekin popişine Bn yenidoğan 200 tane bile kullanmadım sonra Bi numara büyük aldık