Aytug
[bilinmeyen] inşallah canım inşallah valla dursun istiyorum bende anne karnında ne kadar durursa büyürse o kadar iyi🙏🏻☺️
Loyam
[bilinmeyen] yürüdüğümde ve eşimle beraber olduktan sonra karnımda sertleşme ve ağrı oluyor korkuttunuz şimdi beni 24 haftalık gebeyim umarım anormal bir şey yoktur
Mehtapkz
[bilinmeyen] merhaba canim benimde geceleri genellikle vajinamda bi agri oluyor ama ilk hamileligim oldugu icin kasilmanin nasl bise oldugunu bilmiyorum oyuzden doktorumada danismadim. Karnim arada hep sertlesior genellikle yemek yedikten sonra acaba doktora vende gitsemmiki doktorum gecen hafta hersey yolunda demisti
BarBeyzazer
Çok doğru bir konuya değindin bende önemsemiyordum sertleşmelerimi normal sanıyordum taki nst ye bağlanana kadar Doğum sancılarım çıktı 3 dakika da bir 60-80 arası yatışım yapıldı 1 gece hastanede kaldım sıkı bir tedaviyle durdular açılma olmaması büyük şanstı bizim için ilaç alıp yatıyorum ev istirahatindeyim gerçekten önemseyin arkadaşında dediği gibi her vücut için normal kabul edilmiyor bu sertleşmeler
BarBeyzazer
[bilinmeyen] çok sağolun bende ikiz bekliyorum 33 haftalık olduk bir 3-4 hafta daha dayansak Allah’ın izniyle 🙏
Parpali
[bilinmeyen] yaaa ama benim sancım yok ama devamlı sertleşio son haftalarımdayım doktor bi sorun yok dedi :/
Betus93
[bilinmeyen] suan cok kasilmam var ☹️ Agri yok ama kasilma var. Bobreklerim etkiliyomus bebegimi😔napcam bilmiyorum. Ayirt edemiyorum agrilari artik
BarBeyzazer
[bilinmeyen] çok teşekkür ediyorum 🙏 Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın Rabbim ❤️🙏
Betus93
[bilinmeyen] surekli idrar yolu enfeksiyonum vardi. 28 haftalikken sancilarla hastaneye gittim tas dusuruyormusum. Bebegi kasmis erken doguma surukledi bizi. Zar zor bir hafta igneler serumlarla durduk ama ben sancilardan deliriyorum. Bir hafta sonra gittim ki tas yolu tikamis. Bobrekler buyume yapmis. Ameliyat olmazsam bobreklerimden olacaktim. Ameliyat oldum ☹️Stent takildi cift tarafima. Erken dogum riskim hala var. Ve 30 olduk 😢napcam nasil getircez sonumuzu bilmiyorum. Sancilarim deli gibi artiyor. Yerimde duramiyorum. Sirf bebegim icin o bir gun daha karnimda kalsin diye aglaya aglaya wc ye gidip geliyorum😢
merwerkan1903
[bilinmeyen] bende birsey sormak istiyorum size.uzanırken kalktıgım sırada karnımın yan kısmına bi anda kramp gibi birsey giriyor ama bana cıglık qttırıyor o derece yani bugün 23.haftaya girdim tam hatırlamıyorum ama galiba 15.-16. Hftadan beri toplamda 4-5defa oldu kasılma o tarz birsey mi oluyor?hep merak ediyorum neden oluyor diye doktoruma gittigimde her defasinda sormayi unutuyorum haftaya kontrum war insallah unutmadan sorarim bu sefer.
deletedmom321
[bilinmeyen] bu sertleşme nasıl birşey acaba? Ben de biraz önce bi başlık açtım bunu sordum. Kasılıyor gibi Bebek sertleşmiş gibihis oluyor sanki bir yere dayanmış gibi bir de karnım normalde sivri hafiften ama o anlarda yayılıyor düzleşiyor gibi oluyor. Böyle miydi sizinki nasıldı?
deletedmom321
[bilinmeyen] tamam canım ağrım Yok çok şükür rahatladım biraz sağol. Kasıldığı içinbaskı oluyor sadece ama ağrı hiç hissetmedim
merwerkan1903
[bilinmeyen] ya hep unutuyorum sormakagıda yazip elimde onunla gircem odaya bu sefer yada parmagima kirmizi ip bagliycam artik😂😂 cok kapsamli bi witamin ilaci iciyorum aslinda ocean mummy ismi balik yagi dahil herseyi war.peki bu magnezyum eksikligi kan degerlerinde belli olmazmi normalde?daha 1 hafta once saglik ocaginda kan testi oldu birsey demedi ordaki dr
Esesli
[bilinmeyen] bende 29.haftada gaz sancısı diye gezdim 7-8 saat annem ısrar etmese doktora gitmeyecektim. Israr üzerine gittim sancım çıktı ilaca başladık. Hala belime ağrı giriyor kısa süreli kasıklarım da Ağrı oluyor. Ama en kötüsü sertleşme. Çok rahatsız ediyor bazen çok geriliyor karnım
Betus93
Ayse53
Sertleşme yani kasılma 26.haftadan sonra ara ara gün içinde olması gayet doğal. Rahat rahat geçirip pat diye doğuramayız 😁 robot değiliz sonuçta. Kasılmalar ara ara gerçekleşmeliki rahim kendini doğuma hazırlasın. Bu sancılara alışkın olmalıyızki doğum zamanı ağrı nedir kasılma nedir bilelim. Sakin olun anneler. Kanamadır değişik akıntıdır veya kımıldanmayacak şekilde ağrıdır olursa doktora gidilmeli bence. Vede kemiklerde açılıyor kasıklarda batmalar bele ağrılarda gayet normal.
merwerkan1903
[bilinmeyen] sen ne diyorsun unutkanlık üst üst en üst sewiyelerde😂😂😂 adım dısındaki herseyi unutuyorum o derece😂bazen hamile oldugumu unutuyorum iş yaparken falan sonra farkina wariyorum kızımdan depiği yiyince😂😂
deletedmom321
[bilinmeyen] kaç üzeri tehlikeli oluyor Peki acaba?
Ayse53
[bilinmeyen] ben tutupta saymıyorum mesela. Oturup kendimi dinlesem ohoo neler çıkar neler. Ki pannik atak hastalığını atlatmış bir insanım🙂 o dönem kendimi çok yıprattım çok dinledim ay çarpıntım mı oldu ay tansiyonum düştü titreme tuttu. Bunlar hep ves vese. Aynı şeyleri evladıma yaşatamam. Rahat olmak lazım. 🙂 Benimki sadece tavsiye 👍🏻
Esesli
[bilinmeyen] bende de aynı. Adalat kullanıyorum ama hala sertleşiyor hatta suan bile sert
Betus93
[bilinmeyen] insallah yaaa aminnnn