G_r9011 Bende Temmuz 3 ü haftası doğum olacak Allah izin ederse uzun kollu ince giydirmekte fayda var diye düşünüyorum en azından ilk ayında 🥰
Sedaa06_ G_r9011 bende o sekilde karar kıldım valla bize sıcak olsada minikler yinede üşür gibi geliyo 😊
Sedaa06_ Gizemmay sağlıkla gelsinler inşallah ama bi tane kızım var. Bide oğlumu kaybettim bunda gönlüm erkekten yana tabiki herşeyin başı sağlık. Rabbim hayırlısını versin inşallah 😊
funnymummy Ağustos sonlarında doğum olacak nasipse uzun kollu ince zıbınlar almayı düşünüyorum çok sıcak olmuyor ama bakalım
Sedaa06_ minik_mucizemmmm benimde temmuz sonu olarak hesaplıyorum sezaryen olacağı icin. Uzun ince kıyafetlerde karar kıldım bende 😊
Elif9292 Sedaa06_ allahim sanada banada birer hayirli saglikli erkek evlat nasip etsin insllah benimde iki kizim var bende erkek olmasini istiyorum rabbim gonlumuze gore versin insallahhh aminnnn🤲☺️
Efnan Benim de temmuzun ortasi gibi görünüyor Adana’da yaşıyoruz ve aşırı sıcak oluyor kısa kollu mu alsam bilemedim 😅