Serapcemre EylulAl 😒ya doktor bana vucudun ancak alıyor demek ki dio 3içiyordum cogalt dedi 4.5-5i bile buluyor bıktm tuvaletten yasak sercem artk oraya
EylulAl dilara_cinar99 eşimde artık seninle dışarı çıkılmıyor ikidebir tuvalete gitcem diyorsun diyo nerden bulacam sana tuvalet diyo
dilara_cinar99 EylulAl Yok be normal ped takıyorum nasılsa şakir şakır yapacak halim yok kacabilecek damlaları önler diye 🤣
EylulAl Serapcemre sağlık sorunun mu var 20 haftada idrar tahlili alınmıyor benim bildiğim doktor neden bol bol su içmeni önerdi canım
Serapcemre EylulAl anlamadım neyin idrar tahlili ? Sağlık sorunum yok hiç bir skntı yok doktor vucudumun daha cok su istediği ve daha fazla içmemi söyledi kızımda da böyleydım 4içerdm
EylulAl Serapcemre ben 28 haftada kontrole gittim doktor idrar tahlili istedi daha sonra sonuçlara bakınca bol bol su iç dedi bir ay sonra tekrar kontrole gittim tekrar idrar tahlili istedi bu de temiz sonuçların dedi
erdem_agah EylulAl aynen bazen tuvaletten kalktigimda tuvaletim gelmiş gibi oluyo 🤭 doğumdan sonra hiç gitmek istemeyeceksiniz ,🤦 o tuvalet hissi de hiç kalmiyor zaten
EylulAl erdem_agah bunu da çok sık yaşıyorum tuvaletten odaya geçerken yolda acaba tekrar mı gitsem diyorum 😄😄
Serapcemre EylulAl yok yok bir skntı yok siz de enfeksıyon varmış demekki ondan su iç demiştir benmki farklı vucudum cok su istiyor demek ki🤷♀️ Vucudum ancak 4lt kabul ediyor dedi çünkü beneğin suyu azalmasın diye de içiyorm
Serapcemre EylulAl ha bir de ıstedıgınız zaman idrar tahlılı veriliyor doktora denmesi yetiyor sağlık ocagına gidip diyorm hemen alıyorlar mesela😊
EylulAl Serapcemre ben üçtür devlet hastanesine gidiyorum doktor hem kan hem idrar tahlili istiyor en son gittiğimde nst ye de girdim 20 dk boyunca bebeğimin kalbini dinledim❤️❤️